Breaking News

Ανατροπή στο J2US: Διπλή αποχώρηση την επόμενη εβδομάδα (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δεν υπήρξε αποχώρηση ζευγαριού στο 10ο live του «Just the 2 of Us», που προβλήθηκε στον Alpha το βράδυ του Σαββάτου 10 Δεκεμβρίου
.

Τα ζευγάρια έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στη σκηνή, όπου βρέθηκαν δύο φορές. Η Βίκυ Σταυροπούλου, η Δέσποινα Βανδή, ο Σταμάτης Φασουλής και η Καίτη Γαρμπή αξιολόγησαν τις εμφανίσεις τους και καθόρισαν τη βαθμολογία, μαζί με το τηλεοπτικό κοινό.

Στο τέλος της βραδιάς, περίπου στις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής, ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε τα αποτελέσματα, ξαφνιάζοντας ευχάριστα τους διαγωνιζόμενους.

«Υπάρχει μια μεγάλη ανατροπή... Αγαπημένα μου ζευγάρια, σήμερα δεν θα φύγει κανένα ζευγάρι. Οι βαθμοί σας θα υπολογιστούν μαζί με την απόδοση σας για το επόμενο Σάββατο, όπως και οι ψήφοι του κοινού. Άρα την επόμενη εβδομάδα, θα έχουμε διπλή αποχώρηση», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.


Υπενθυμίζεται ότι στα προηγούμενα live είχαν αποχωρήσει τα ζευγάρια: Γιάννης Κατινάκης - Σοφία Αρβανίτη, Σπύρος Νικολαΐδης - Θέλξη, Τζένη Κατσίγιαννη - Βαλεντίνο, Άγγελος Μπράτης - Σαμπρίνα, Νάνσυ Παραδεισανού - Σώτης Βολάνης, Βίκυ Κουλιανού - Άρις Πετράκης, Dj Pitsi - Στέφανος Πιτσίνιαγκας και Ναταλί Κάκκαβα - Κώστας Αγέρης.

Τα 8 ζευγάρια που συνεχίζουν στο J2US είναι:
  1. Ιωάννης Μελισσανίδης - Μελίνα Μακρή
  2. Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση
  3. Ματίνα Νικολάου - Βασίλης Πορφυράκης
  4. Τόλης Παπαδημητρίου - Μπέσσυ Αργυράκη
  5. Λευτέρης Μητσόπουλος - Λόλα (Αντώνης Παπαηλίας)
  6. Πάνος Τριανταφύλλου - Φωτεινή Δάρρα
  7. Ντίντη (Αφροδίτη Γεροκωνσταντή) - Παναγιώτης Ραφαηλίδης
  8. Παύλος Σταματόπουλος - Άντζελα Δημητρίου
Φαντασμαγορικό αλλά και φιλανθρωπικού χαρακτήρα, το «Just the 2 of us» φέτος θα διαθέσει μέρος των εσόδων του στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Αττικής «Η Μητέρα» (πρώην κέντρο βρεφών «Μητέρα»).