Breaking News

GNTM: Αποχώρησε η Μύρια Κυριακίδου - Η τελική πεντάδα (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Διαμορφώθηκε η τελική πεντάδα του GNTM. Στο επεισόδιο της Δευτέρας (19/12) αποχώρησε η Μύρια Κυριακίδου.

Στη δοκιμασία αποχώρησης, το concept, που κλήθηκαν να υπηρετήσουν οι διαγωνιζόμενες, χωρίστηκε σε δύο μέρη: στο πρώτο υποδύθηκαν μία σύγχρονη γυναίκα, που φεύγει από τη δουλειά της για να συναντήσει τις φίλες της για τη βραδινή τους έξοδο και φωτογραφίζεται λίγο πριν μπει στο αυτοκίνητό της (στο Citroën Ami, που θα κερδίσει η νικήτρια του τελικού), ενώ στο δεύτερο μέρος έπρεπε να μπουν μέσα στο αυτοκίνητό τους να αλλάξουν ρούχα, να φρεσκάρουν το μακιγιάζ και να φωτογραφηθούν στην είσοδο του κλαμπ, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα τα υπέροχα κοσμήματα Georg Jensen, που φορούσαν.

Τις πιο αδύναμες προσπάθειες είχαν η Μύρια Κυριακίδου και η Κότυ Γουγούση - Camacho. Οι κριτές θεώρησαν ότι έπρεπε να αποχωρήσει η Μύρια Κυριακίδου, η οποία ολοκλήρωσε την πορεία της στο ριάλιτι μόδας του Star.


Η 19χρονη Μύρια Κυριακίδου είναι από την Κύπρο και σπουδάζει δημοσιογραφία, ενώ συμμετέχει σε γνωστή εκπομπή της Κύπρου. Με το μόντελινγκ ασχολείται από τα 10 της χρόνια. Όταν είδε την αδελφή της να κάνει κάποιες δουλειές, γοητεύτηκε και ξεκίνησε να γράφει τη δική της σελίδα στον χώρο της μόδας.

Τα 5 μοντέλα που συνεχίζουν είναι τα εξής: Μαρίτα Καθητζιώτη, Βικτώρια Μυροφορίδου, Αλεξία Τράικο, Μάρα Μάρλη και Κότυ Γουγούση - Camacho.