Breaking News

J2US: Τα ζευγάρια που προκρίθηκαν στον τελικό, αποχώρησαν οι Ι. Μελισσανίδης - Μελίνα Μακρή και Ντίντη - Π. Ραφαηλίδης (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Παραμονής των Χριστουγέννων, προβλήθηκε στον Alpha o ημιτελικός (12ο live) του «Just the 2 of Us». Τέσσερα ζευγάρια προκρίθηκαν στον μεγάλο τελικό.

Στον ημιτελικό του J2US, η Καίτη Γαρμπή χάρισε στους τηλεθεατές μία μοναδική εμφάνιση, ενώ επιτυχίες τους τραγούδησαν η Κατερίνα Στανίση, ο Νίκος Μακρόπουλος, ο Γιώργος Βελισσάρης και ο Μιχάλης με τον Αλέξανδρο Τζουγανάκη. Επίσης, η Φωτεινή Δάρρα με την παιδική χορωδία και η μπάντα της Πυροσβεστικής ερμήνευσαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Στη σκηνή του μουσικού σόου του Alpha έδωσαν «μάχη» έξι ζευγάρια. Η Βίκυ Σταυροπούλου, η Δέσποινα Βανδή, ο Σταμάτης Φασουλής και η Καίτη Γαρμπή αξιολόγησαν τις εμφανίσεις τους, με τον τελευταίο λόγο να έχει το τηλεοπτικό κοινό, που καθόρισε τη βαθμολογία.

O Ιωάννης Μελισσανίδης με τη Μελίνα Μακρή και η Ντίντη (Αφροδίτη Γεροκωνσταντή) με τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη δεν κατάφεραν να βρεθούν στον τελικό.

Τα τέσσερα ζευγάρια που προκρίθηκαν στον τελικό είναι τα εξής:
  1. Πάνος Τριανταφύλλου - Φωτεινή Δάρρα
  2. Λευτέρης Μητσόπουλος - Λόλα (Αντώνης Παπαηλίας)
  3. Ματίνα Νικολάου - Βασίλης Πορφυράκης
  4. Μαυρίκιος Μαυρικίου - Ιλάειρα Ζήση

Υπενθυμίζεται ότι στα προηγούμενα live είχαν αποχωρήσει τα ζευγάρια: Γιάννης Κατινάκης - Σοφία Αρβανίτη, Σπύρος Νικολαΐδης - Θέλξη, Τζένη Κατσίγιαννη - Βαλεντίνο, Άγγελος Μπράτης - Σαμπρίνα, Νάνσυ Παραδεισανού - Σώτης Βολάνης, Βίκυ Κουλιανού - Άρις Πετράκης, Dj Pitsi - Στέφανος Πιτσίνιαγκας, Ναταλί Κάκκαβα - Κώστας Αγέρης, Τόλης Παπαδημητρίου - Μπέσσυ Αργυράκη και Παύλος Σταματόπουλος - Άντζελα Δημητρίου.

Φαντασμαγορικό αλλά και φιλανθρωπικού χαρακτήρα, το «Just the 2 of us» φέτος θα διαθέσει μέρος των εσόδων του στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Αττικής «Η Μητέρα» (πρώην κέντρο βρεφών «Μητέρα»).