Breaking News

Η Μαρί Αυγεροπούλου δεν αποκαλύπτει ακόμα το «μυστικό» της (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Marie Avgeropoulos (Μαρί Αυγεροπούλου) δεν αποκαλύπτει ακόμα το «μυστικό» της στους followers της.

Πριν λίγες ημέρες, η γοητευτική Μαρί Αυγεροπούλου - η τηλεοπτική «Octavia Blake» της σειράς «The 100» - είχε γράψει στο Instagram: «Καλά νέα έρχονται σύντομα, μείνετε συντονισμένοι... Μπορείτε να μαντέψετε;».

Κάποιοι από τους followers της είχαν υποθέσει ότι είναι έγκυος, ωστόσο αυτό το σενάριο αποκλείστηκε, σύμφωνα με πρόσφατη ανάρτησή της.

Η 36χρονη Ελληνοκαναδή ηθοποιός και μοντέλο αρχικά ανακοίνωσε ότι συμμετέχει σε καμπάνια για τη στήριξη των κoριτσιών στην Ινδία, που προέρχονται από φτωχές οικογένειες και υποχρεώνονται να παντρευτούν σε μικρή ηλικία, χάνοντας την εκπαίδευσή τους.

Σε νέα ανάρτησή της, δημοσίευσε μία φωτογραφία της, γράφοντας στη λεζάντα: «Ακόμα δεν το λέω... Ίσως ο επόμενος χαρακτήρας που παίζω να μοιάζει με αυτό...».

Μετά την ανάρτησή της ακολούθησαν εκατοντάδες σχόλια, με κάποιους να κάνουν ξανά λόγο για... 8η σεζόν της σειράς «The 100». Μάλιστα, ένας follower της αναρωτιέται αν θα είναι η νέα Lara Croft, καθώς είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι είναι ο... ρόλος των ονείρων της.

Η Μαρί Αυγεροπούλου κρατάει σε αγωνία τους followers της - που έχουν ξεπεράσει πλέον τα 2,8 εκατ. - και αναμένεται η αποκάλυψη του «μυστικού» της.