Breaking News

Μ. Ιατρόπουλος για Γ. Κιμούλη: «Το κοινό είναι υποψιασμένο και θα στηρίξει την προσπάθειά του» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» παραχώρησε ο ηθοποιός Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος αναφέρθηκε στην εργασία του ως skipper σε σκάφη από 18 ετών, ενώ μίλησε για τη σύντροφό του Κατερίνα και τον ρόλο του στη νέα ταινία «Καποδίστριας» του Γιάννη Σμαραγδή.

Μεταξύ άλλων, τόνισε: «Είναι πολύ δύσκολο το επάγγελμα του ηθοποιού. Είναι θνησιγενές και σου μένει το χειροκρότημα μόνο στο θέατρο. Το άλλο πολύ κουραστικό επάγγελμα, που το έκανα για σαράντα χρόνια, ήταν που ήμουν ιδιοκτήτης νυχτερινών μαγαζιών. Πολλές φορές δεν χτυπάει το τηλέφωνο γι' αυτό και ασκώ και άλλα επαγγέλματα».

Και πρόσθεσε: «Η δόξα με βρήκε στα 30 μου, που ήμουν ένας πολύ χορτάτος άνθρωπος από τον πρότερο βίο μου, οπότε και την αντιμετώπισα με πολύ μεγάλη ψυχραιμία και δεν είχα ποτέ έπαρση στη ζωή μου».

Όταν ρωτήθηκε για τη θεατρική επιστρoφή του Γιώργου Κιμούλη, ο οποίος ετοιμάζει και ταινία, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος απάντησε:

«Όποιος έκανε ένα λάθος, αν το έκανε κι αυτό, πρέπει να τον καταδικάσουμε και να μην ξαναδουλέψει; Δεν τα βρίσκω ωραία αυτά τα πράγματα. Άλλο να είναι ποινικά κολάσιμο ένα πράγμα γενικά και να έχει καταδικαστεί κάποιος και άλλο να έχει μια κακή συμπεριφορά. Όταν έχει κακή συμπεριφορά κάποιος και την ξέρουμε, δεν πάμε να δουλέψουμε μαζί του, αλλά αυτό δεν πάει να πει ότι δεν μπορεί να ξαναδουλέψει. Νομίζω ότι το κοινό είναι υποψιασμένο και θα τη στηρίξει την προσπάθεια του Γιώργου Κιμούλη».

Δείτε το βίντεο του Mega.