Breaking News

Ντόρα Κουτροκόη: «Yπέγραψα την απόλυση, την επόμενη φορά θα είμαι πιο προσεκτική...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Νέες δηλώσεις έκανε την Παρασκευή (2/12) η Ντόρα Κουτροκόη, η οποία πήγε στις εγκαταστάσεις του ΣΚΑΪ για να υπογράψει την απόλυσή της.

Η Ντόρα Κουτροκόη ολοκλήρωσε πρόωρα τη συνεργασία της με την εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ, αφήνοντας αιχμές για τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο...

Την Παρασκευή, κατά την έξοδό της από τις εγκαταστάσεις του ΣΚΑΪ, η δημοσιογράφος τόνισε: «Μόλις υπέγραψα την απόλυση, αποχωρώ από το κανάλι. Η αντιπρόταση έγινε μόλις χθες το απόγευμα στις 4, μετά από όσα είχαν προηγηθεί στις εκπομπές. Η αντιπρόταση ήταν για βοηθός αρχισυντάκτη. Είμαι στενοχωρημένη, καθώς έγινε σε χρονική στιγμή που είναι δύσκολο να κάνεις το επόμενο βήμα. Ήταν κάτι για το οποίο δεν είχα κάποια ένδειξη ότι κάτι δεν πάει καλά. Η απάντηση που έλαβα από τη διοίκηση ήταν ότι "δεν μας βγήκε ακριβώς αυτό το οποίο είχαμε στο μυαλό μας"...».

Μετά από ερώτηση για τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο, η Ντόρα Κουτροκόη δήλωσε: «Είπα ότι όταν είσαι τόσα χρόνια σε μία δουλειά, δεν πιστεύω ότι δεν σου πέφτει λόγος για το τι θα γίνει στην εκπομπή σου. Τα παιδιά μου είπαν ότι δεν είχαν ιδέα. Ήθελα μεγαλύτερη στήριξη από τους ίδιους. Δεν μίλησα μαζί τους από όταν μου ανακοινώθηκε η απόλυση... Σκέφτομαι το "πάμε για άλλα", να δούμε τι θα γίνει...  Την επόμενη φορά θα είμαι πιο προσεκτική σχετικά με το ποιους ανθρώπους εμπιστεύομαι».