Breaking News

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Θέλω να είμαι στην παρέα που υπέγραψα, το πώς θα είμαι το καθορίζουν άλλοι» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη ρωτήθηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, σε δηλώσεις του στην κάμερα του «Open Weekend».

Αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σημείωσε: «Η δουλειά μου είναι η ζωή μου, δηλαδή ζω μέσα απ' αυτό. Καταλαβαίνω ότι ακούγεται λίγο θλιβερό, αλλά μέσα από αυτό αναζωογονούμαι και - επειδή πραγματικά το αγαπώ - παίρνω ενέργεια και ισορροπώ».

Μετά από ερώτηση για την Ελένη Μενεγάκη και τη συνεργασία του με την εκπομπή της, ο παρουσιαστής τόνισε:

«Δε θέλω καθόλου (να μιλήσω γι' αυτό), όπως δεν μπήκα σ' αυτή τη συζήτηση, δε θα μπω τώρα και δε θα μπω ποτέ. Είναι όλα καλά, αυτό μένει και αυτό θέλω να έχετε στο μυαλό σας, όσοι ενδιαφέρεστε και σας ευχαριστώ πολύ. Κάνουμε συνέχεια πράγματα, το βλέπετε... η ενότητά μου, κάνουμε συνεντεύξεις. Στην παρέα είμαστε με την καλύτερη των διαθέσεων. Αυτό είναι το πιο σημαντικό, να περάσει καλά ο κόσμος που μας παρακολουθεί. Θέλω να είμαι σ' αυτή την παρέα, που συμφώνησα, που υπέγραψα και που θέλω πολύ να είμαι. Το πώς θα είμαι, το καθορίζουν άλλοι. Αυτό που εγώ οφείλω να κάνω είναι να είμαι - όποτε με χρειαστούν - stand by, με τον καλύτερό μου εαυτό. Αυτός είμαι, δεν βάζουμε ποτέ το εγώ μας πάνω από την ομάδα».

Όταν ρωτήθηκε για τις φήμες ότι του κάνει «καψώνια» η Ελένη Μενεγάκη και συγκεκριμένα για το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα ("Νομίζω ότι εκδιώχθηκε από το πάνελ και κάνει πλέον μία 5λεπτη στήλη δικιά του"), ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανέφερε: «Δε θέλω καθόλου να μπω σ' αυτή τη συζήτηση παιδιά, αλήθεια...»