Breaking News

Στάθης Σχίζας για Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Άμα δεν έχει το πάνω χέρι η γυναίκα σου σημαίνει ότι δεν τη γoυστάρεις» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τη σύντροφό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, μίλησε, μεταξύ άλλων, ο επιχειρηματίας και νικητής του τελευταίου Survivor, Στάθης Σχίζας, στην εκπομπή 
«Open Weekend».

«Μου έχει γίνει πρόταση για το Survivor All Star, θα είναι αστείο να σου πω ότι δεν έχει γίνει. Έχουμε συζητήσει, με τιμάει πολύ αλλά δεν είναι κάτι δεδομένο. Με τα χρήματα είμαι εντάξει, γιατί είναι ένα πάρα πολύ μεγάλο ποσό. Tο θεωρώ και δίκαιο όλοι να παίρνουμε τα ίδια χρήματα», είπε αρχικά ο Στάθης Σχίζας.

Και πρόσθεσε: «Αν πάω στο Survivor, θα αφήσω πίσω την κόρη μου και τη σύντροφό μου. Είναι οι δύο άνθρωποι που θα μου λείψουν περισσότερο. Αν αποφάσιζα να πάω, η Αλεξάνδρα θα ήταν δίπλα μου».

Ο πρώην σύζυγος της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, ο Αριστομένης Γιαννόπουλος, δήλωσε πρόσφατα ότι στο γάμο τους κανείς δεν είχε το «πάνω χέρι». Ο Στάθης Σχίζας σχολίασε:

«Άμα δεν έχει το πάνω χέρι η γυναίκα σου, σημαίνει ότι δεν τη γουστάρεις. Έτσι το 'χω εγώ στο μυαλό μου. Τις γυναίκες μας τις έχουμε βασίλισσες, τις φροντίζουμε, τις προσέχουμε. Αν δεν έχει και το πάνω χέρι, σημαίνει ότι δεν τη γουστάρουμε πολύ».

Θα επισημοποιήσει τη σχέση του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου; «Επίσημα είμαστε, πόσο πιο επίσημα; Μαζί είμαστε, μαζί μένουμε, μαζί βγαίνουμε... όλα μαζί.  Ο γάμος για μένα είναι ένα χαρτί. Ξέρεις πόσα ζευγάρια είναι παντρεμένα, αλλά δυστυχισμένα; Εγώ προτιμάω να είμαι ανύπαντρος, αλλά ευτυχισμένος...».