Breaking News

Survivor All Star: Ραντεβού του Τριαντάφυλλου με την Acun Medya - «Είναι στο χέρι της παραγωγής να αποφασίσει...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στα γραφεία της Acun Medya βρέθηκε ο Τριαντάφυλλος, συνοδεία του δικηγόρου του, προκειμένου να διαπραγματευτεί τη συμμετοχή του στο Survivor All Star. 

Ο δικηγόρος του γνωστού τραγουδιστή, Στέλιος Σούρλας, είπε: «Ήρθαμε για να συζητήσουμε. Αντί να ασχοληθούμε με το πόσα θα πάρει ο Τριαντάφυλλος, μήπως να ασχοληθούμε με το πόσα κερδίζουν οι άλλοι απ' αυτόν;».

Από την πλευρά του ο Τριαντάφυλλος δήλωσε: «Ήρθα να πιω έναν καφέ με την παραγωγή... Όταν χάνει ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι πλάκα ε; Πήγα στα αγωνίσματα, αλλά δεν έχω υπογράψει... Είναι θέμα οικογενειακό και δικό μου προσωπικό... Μακάρι να πάει ο Ντάνος... Εγώ έφευγα από τα αγωνίσματα και μου είπε ο Κώστας Παπαδόπουλος πως περιμένει 1,5 χρόνο τη ρεβάνς. Ήταν εκεί η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Περικλής και η Μελίνα... Εμπιστοσύνη δεν έχω σε κανέναν, μόνο στον Σάκη, τη Μαριαλένα και τον Αλέξη...».

Μετά τη συνάντηση με την παραγωγή, ο δικηγόρος του τόνισε: «Είναι στο χέρι της Acun να αποφασίσει αν θέλει ένα Survivor με έναν Τριαντάφυλλο μέσα και νούμερα πάνω από 60% ή αν θέλει ένα Survivor χωρίς αυτά τα νούμερα».

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή «Mega Καλημέρα»