Breaking News

Τσολάκη για Οικονόμου-Παυλόπουλο: «Τα κανάλια είναι επιχειρήσεις, μου έκανε αρνητική αίσθηση το αντίο τους στη Ν. Κουτροκόη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το θέμα με τη Ντόρα Κουτροκόη, η οποία ολοκλήρωσε πρόωρα τη συνεργασία της με την εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ, σχολιάστηκε στην εκπομπή «Open Weekend».

Χθες (2/12), η Ντόρα Κουτροκόη πήγε στις εγκαταστάσεις του ΣΚΑΪ, όπου υπέγραψε την απόλυσή της, ενώ έκανε και δηλώσεις, αφήνοντας  αιχμές για τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο.

Η Ελένη Τσολάκη σχολίασε το Σάββατο (3/12) στην εκπομπή «Open Weekend»: «Εγώ διαβάζοντας τις δηλώσεις της από πίσω, δηλαδή στη δεύτερη ανάγνωση, βλέπω πολλά πράγματα. Ξέρουμε ότι τα κανάλια είναι επιχειρήσεις... Εμείς που το έχουμε ζήσει από μέσα, ξέρουμε τις σκληρές, άδικες συμπεριφορές. Αν κάποιος δεν τις έχει ζήσει, είναι τυχερός... Άντε λες ότι η διοίκηση, ο σταθμός είναι κάτι απρόσωπο, είναι κάποιος που παίρνει τις αποφάσεις, γιατί όλοι είμαστε αναλώσιμοι σ' αυτή τη δουλειά. Εμένα αυτό που μου έκανε αρνητική αίσθηση είναι το αντίο αυτών των δύο ανθρώπων».

Και πρόσθεσε, μεταξύ άλλων: «Είναι κρίμα και άδικο για την πορεία της, τα χρόνια της και την αξία της να συζητάμε αν είναι γυναίκα ή άντρας... Όταν την άκουσα να λέει ότι "Δεν ήθελα να χαιρετήσω κανέναν, παρά μόνο τα κoρίτσια που με βάφουν και με χτενίζουν", αυτό φανερώνει ένα συνολικά κακό κλίμα που υπήρχε».

Δείτε το βίντεο.