Breaking News

Α. Νέγκα: «Δεν έχω κανένα τεράστιο παράπονο αλλά μόνο ένα γιγάντιο... Παραιτούμαι!» (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Αθηναΐς Νέγκα γνωστοποίησε ότι παραιτήθηκε από τον ραδιοφωνικό σταθμό με τον οποίο συνεργαζόταν. 

Το βράδυ της Τρίτης (24/1), μέσα από ανάρτησή της στο Instagram, η Αθηναΐς Νέγκα ανακοίνωσε ότι αποχώρησε, με δική της απόφαση, από τον ραδιοφωνικό σταθμό με τον οποίο συνεργαζόταν. H γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός έγραψε:

«Αντίο @969rockfm, παραιτήθηκα και, χωρίς να θέλω να αφήσω αιχμές, θα σας μιλήσω για τις παραιτήσεις γενικότερα που νομίζω είναι και της μόδας, καθώς η αγορά εργασίας προσαρμόζεται μαζί με τους εργαζόμενους και καμιά φορά θες να πεις: ώχου αρκετά μωρέ.

Δουλειές πάμε να κάνουμε, το ζητούμενο είναι ή να πληρωθούμε καλά ή να εργαστούμε με ενθουσιασμό, καλά και εποικοδομητικά, δεν διακρίνομαι ούτε για την κοινωνικότητα μου για να περιμένω να γίνω κολλητάρι των συναδέλφων μου. Όταν κάτι λείπει ή δοκιμάζονται γενικά οι αντοχές σου στη ζωή λες: δεν έχω υπομονή για σούξου μούξου, σιγά μη κάτσω να κάνω παραπάνω κουβέντες.

Όσο καλύτερος και πιο έμπειρος, δοκιμασμένος επαγγελματίας είσαι, τόσο μικρότερη η ανοχή σου στα bullshίt και στην τριβή. Δεν υπάρχουν options, υπάρχει: δουλεύουμε και επικοινωνούμε επαγγελματικά ή το ζαλίζουμε. Καμιά φορά ο εργαζόμενος λέει παραιτούμαι ή πάω σπιτάκι μου ή άσε μας χρυσέ μου που θα κάτσω να τριφτώ, ή I quit ρε!, που είναι και rock τρόπος να φύγεις, σε άλλο σταθμό, ανάλογα με το ρεπερτόριο, ίσως να αποχαιρετούσα με τριπλό τσιφτετέλι. 

Πέρασαν μετριοπαθώς ευχάριστα 2 ή 3 χρόνια χωρίς κρεσέντο ή ξεσαλώματα. Δεν έχω κανένα τεράστιο παράπονο αλλά μόνο ένα γιγάντιο "Παραιτούμαι! Αντίο rock fm!"».


Επίσης, η Αθηναΐς Νέγκα έγραψε στο Twitter: «Παραιτήθηκα από τον rock fm σήμερα, γιατί καμιά φορά χρειάζεται να πεις στον εαυτό σου και στους άλλους I quit. Και όχι, δεν σηκώνουν όλες οι καταστάσεις τυπικές ενημερώσεις 2 εβδομάδων. Δεν λυπάμαι, δεν παραπονιέμαι. Παραιτούμαι».