Breaking News

Σπύρος Παπαδόπουλος - Ρένια Λουιζίδου: 30 χρόνια φιλίας - Από τους «Απαράδεκτους», ζευγάρι στο θεατρικό σανίδι (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο χθεσινοβραδινό «The 2Night Show» της Τρίτης (24/1) φιλοξενήθηκαν ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η Ρένια Λουιζίδου, οι οποίοι μίλησαν για τη «συγγένεια» που τους ενώνει, μετά από 30 χρόνια φιλίας.

30 χρόνια μετά την τηλεοπτική τους συνύπαρξη στους θρυλικούς «Απαράδεκτους», ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η Ρένια Λουιζίδου συναντιούνται ξανά, αυτή τη φορά στο θέατρο «Κάππα», όπου πρωταγωνιστούν ως ζευγάρι στην παράσταση «Seχy Laundry».

Οι δύο αγαπημένοι ηθοποιοί μίλησαν για τη ζωή τους και τα επαγγελματικά τους. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος είπε για τον «κύκλο» της παρουσίασης που έκλεισε:

«Δεν μου λείπει καθόλου η παρουσίαση, κάθε άλλο. Δεν στεναχωρήθηκα για το τέλος του "Στην υγειά μας ρε παιδιά", εγώ το τελείωσα. Έκλεισε μέσα μου αυτός ο κύκλος. Είμαι πολύ περήφανος γι' αυτό το πράγμα που έγινε, όπου γνώρισα υπέροχους ανθρώπους, αλλά έκλεισε και τώρα πια θέλω πραγματικά να ασχολούμαι μόνο με την υποκριτική».

Επίσης, σημείωσε: «Ήθελα πολύ να παίξω σε σειρά αλλά επειδή είχαν περάσει τα χρόνια δεν ήξερα αν μπορώ. Στην πρώτη σκηνή του "Κάνε ότι κοιμάσαι" είχα μεγάλη αγωνία γιατί είχα να παίξω 20 χρόνια».

Μεταξύ άλλων, η Ρένια  Λουιζίδου περιέγραψε, με χιούμορ, την εμπειρία της, όταν δέχθηκε επίθεση από μία ανθοπώλισσα γιατί έκανε αφωνία.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1.