Breaking News

«Έφυγε» στα 45 της η Annie Wersching (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία μόλις 45 ετών, η Annie Wersching. Η Αμερικανίδα ηθοποιός διαγνώστηκε με καρκίνο το 2020, ωστόσο συνέχισε την πορεία της στην υποκριτική. 

Σύμφωνα με τη Daily Mail, τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου της γνωστοποίησε αρχικά ο ηθοποιός και σύζυγος της Stephen Full, ο οποίος έγραψε την Κυριακή (29/1) στα social media:

«Υπάρχει ένα τεράστιο κενό στην ψυχή αυτής της οικογένειας σήμερα, αλλά μας άφησε τα εργαλεία για να το γεμίσουμε. Έβρισκε το θαύμα στην πιο απλή στιγμή. Δεν χρειαζόταν μουσική για να χορέψει. Μας έμαθε να μην περιμένουμε την περιπέτεια να μας βρει... "Πηγαίνετε να τη βρείτε, είναι παντού"... Και αυτό θα κάνουμε».

Ο Jon Cassar, σκηνοθέτης και παραγωγός της σειράς «24», έγραψε στο Twitter: «Χάσαμε μια όμορφη ψυχή σήμερα, μια φίλη, ένα απίστευτο ταλέντο και την καλύτερη μαμά και σύζυγο. Annie Wersching άφησες το στίγμα σου και θα λείψεις. Αυτή είναι η αγαπημένη μου φωτογραφία από τις πολλές που τράβηξα, από τον καιρό που περάσαμε μαζί στο "24"».


Η Annie Wersching γεννήθηκε στις 28 Μαρτίου 1977. Ήταν γνωστή για το ρόλο της ως Renee Walker στο «24», όπου έπαιξε για 2 σεζόν σε 37 επεισόδια, την περίοδο 2009-2010.

Εμφανίστηκε σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, όπως «Bosch», «Timeless», «The Vampire Diaries», «Runaways», «Star Trek: Picard» κ.α.

Είχε υποδυθεί την Amelia Joffe στη σειρά «General Hospital», στην οποία εμφανίστηκε σε 80 επεισόδια το 2007.

Επίσης, έπαιξε ως Rosalind Dyer σε 6 επεισόδια της σειράς «The Rookie». Το τελευταίο, με τίτλο «The Choice», προβλήθηκε στις 16 Οκτωβρίου 2022.

Μεταξύ άλλων, ήταν η φωνή της Tess στο βιντεοπαιχνίδι «The Last of Us» της εταιρίας Naughty Dog, που ήταν βασισμένο στην ομώνυμη σειρά της HBO.


Η Annie Wersching παντρεύτηκε τον ηθοποιό Stephen Full στο Λος Άντζελες, τον Σεπτέμβριο του 2009. Απέκτησαν μαζί τρεις γιους, τον 12χρονο Freddie, τον 9χρονο Ozzie και τον 4χρονο Archie.


Πληροφορίες από: Daily Mail - wikipedia - IMDb