Breaking News

Μ. Αργυράκη: «Είπα στους γονείς μου... το Βασιλίτσα τελείωσε, θα με λέτε Μπέσσυ» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο χθεσινοβραδινό «After Dark», μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, φιλοξενήθηκε η Μπέσσυ Αργυράκη, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, για την παιδική της ηλικία. Η αγαπημένη τραγουδίστρια είπε στον Θέμη Γεωργαντά:

«Μικρή, από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, ήμουν τσαχπίνα. Έπαιρνα πόζες περίεργες, έχω κάτι φωτογραφίες... σταυροπόδι και κρατώντας το τηλέφωνο. Από μικρή ήμουν τσαχπίνα, αυθόρμητη και υπερκινητική, έτσι είμαι και σήμερα. Δεν έχω αλλάξει "ανησυχητικά" καθόλου σχετικά με το πόσο παιδί είμαι μέσα μου. Μέχρι τώρα δεν μου έχει κάνει κακό αυτό.

Από πολύ μικρή άρχισα να τραγουδάω. Ήμουν η Βασιλίτσα και άλλαξα το όνομά μου όταν άνοιξα ένα αγγλοελληνικό λεξικό, το οποίο ανέφερε πρώτα τις ελληνικές λέξεις και μετά τις αγγλικές. Το όνομά μου είναι Βασιλεία και με φώναζαν Βασιλίτσα.

Πήγα στο λεξικό μία γραμμή παρακάτω - σε άλλο όνομα - και διάβασα Μπέσσυ. Στη συνέχεια είπα στους γονείς μου "Το Βασιλίτσα τελείωσε, θα με λέτε Μπέσσυ". Ήμουν περίπου 9 ετών. Όταν καμιά φορά με έλεγαν Βασιλίτσα, έκανα ότι δεν άκουγα, γύριζα μόνο στο Μπέσσυ!

Άρχισα να τραγουδάω σε ηλικία 11 ετών στο ABC, στην Πατησίων. Μετά πήγα και σε σχολή και άρχισα να κάνω φωνητική, αλλά δεν μπορώ να "κάτσω" στις νότες, εγώ τραγουδάω ό,τι μου υπαγορεύει η ψυχούλα μου».

Δείτε το βίντεο του Open.