Breaking News

Cristiano Ronaldo - Georgina Rodriguez: Ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές στο Ριάντ (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές πέρασε ο Cristiano Ronaldo, ο οποίος μοιράστηκε τις σχετικές φωτογραφίες με τους followers του.

Τη Δευτέρα (16/1), ο  Cristiano Ronaldo πέρασε χρόνο με τη σύντροφό του Georgina Rodriguez και τα παιδιά του, στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας.

Ο 37χρονος Πορτογάλος επιθετικός πήρε πρόσφατα μεταγραφή στην Αλ Νασρ, στην οποία υπέγραψε μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Πολλοί τον επέκριναν για την επιλογή του, ωστόσο το συμβόλαιό του θα του αποφέρει συνολικά το αστρονομικό ποσό των 500.000.000 ευρώ.

Ο Cristiano Ronaldo δημοσίευσε στο Instgaram δύο φωτογραφίες, στην πρώτη ποζάρει με όλα τα μέλη της οικογένειάς του και στη δεύτερη με την 28χρονη Georgina Rodriguez. Η σχεδόν 9 μηνών Bella Esmeralda απουσίαζε από τις φωτογραφίες. «Ποιοτικός χρόνος με τις αγάπες μου», έγραψε στη λεζάντα.

Να σημειωθεί ότι τον Νοέμβριο του 2017, ο Cristiano Ronaldo είχε καλωσορίσει στη ζωή το τέταρτο παιδί του - την Alana Martina -, το πρώτο που απέκτησε με τη Georgina Rodríguez. Τότε είχε ήδη τρία παιδιά, τον Cristiano Jr. και τα δίδυμα Eva και Mateo, που γεννήθηκαν τον Ιούνιο της ίδιας χρονιάς από παρένθετη μητέρα.