Breaking News

Δημήτρης Φραγκιόγλου: «Γνωστός ηθοποιός διέδωσε ότι οι γονείς μου πλήρωσαν για να παίξω σε παράσταση» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» παραχώρησε συνέντευξη ο Δημήτρης Φραγκιόγλου, ο οποίος είχε γίνει ευρέως γνωστός από το ρόλο του στη σειρά «Της Ελλάδος τα Παιδιά». Ο ηθοποιός εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων:

«Το πιο άσχημο, που έφτασε στ' αυτιά μου και με στεναχώρησε, ήταν στο πολύ ξεκίνημά μου. Ένας πολύ μεγάλος σήμερα πρωταγωνιστής, για κάποιον λόγο, διέδωσε ότι στη δεύτερη επαγγελματική παράσταση, στην οποία συμμετείχα, είχαν βάλει οι γονείς μου 2 εκατομμύρια δραχμές τότε για να παίξω, το οποίο εννοείται ότι είναι μύθευμα. Ο άνθρωπος αυτός σήμερα ζει και μεγαλουργεί... Αν είχα αυτά τα λεφτά τότε, θα είχα ανοίξει εξ αρχής το δικό μου θέατρο και θα τελείωνε. Δε θα είχα κανέναν ανάγκη...

Τον τελευταίο καιρό έχουν συμβεί διάφορα γεγονότα στο χώρο μας και βγαίνουν διάφορα στη φόρα. Μέσα σ' αυτά έμαθα ότι για μπόλικες δουλειές, στις οποίες είχα προταθεί, κάποιος "καλός" άνθρωπος με είχε... καθαρίσει.

Είμαι πολύ τυχερός που παίζω στα "Καλύτερά μας χρόνια", είναι από τα σίριαλ που θα θυμόμαστε στο μέλλον.

Δεν έχω διεκδικήσει πράγματα στη δουλειά λόγω σεμνότητας και ανασφάλειας σαν άνθρωπος. Πιστεύω ότι δε θα άλλαζα τίποτα, δε θα ήμουν ένας άλλος άνθρωπος. Την ίδια διαδρομή και τα ίδια λάθη θα έκανα».