Breaking News

Δούκισσα Νομικού: «Χωρίς κόσμο, φασαρία και μουσικές... η απόλυτη στιγμή ευτυχίας» (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στη Μύκονο ταξίδεψαν το Σαββατοκύριακο που πέρασε η Δούκισσα Νομικού και ο σύζυγός της Δημήτρης Θεοδωρίδης, με την παρουσιάστρια να γράφει σε ανάρτησή της στο Instagram:

«Κυριακή στο νησί... Χωρίς κόσμο, χωρίς φασαρία και μουσικές. Η μόνη συντροφιά ο ήχος της θάλασσας και το κελάηδημα των πουλιών. Η απόλυτη στιγμή ευτυχίας.

Μόλις συνειδητοποίησα πως δεν έβγαλα καμία άλλη φωτογραφία από τη σύντομη αυτή εξόρμηση. Ούτε τα λουλούδια που είχαν ανθίσει παντού και μύριζαν υπέροχα, ούτε το παγωτό (φυσικά σοκολάτα) πύραυλο που έφαγα, ούτε το ηλιοβασίλεμα, ούτε κάτι κότες που ανέβαιναν έναν λόφο όλες μαζί. Ούτε καν τα πόδια μου που πλατσούρισαν στην παγωμένη θάλασσα. Αλήθεια, πώς κολυμπάτε τον χειμώνα μερικοί;;; Μπράβο σας! Ήταν μια όμορφη, ήρεμη Κυριακή!».


Να σημειωθεί ότι η Δούκισσα Νομικού και o Δημήτρης Θεοδωρίδης είχαν γίνει ευτυχισμένοι γονείς για δεύτερη φορά τον Σεπτέμβριο του 2019, όταν η όμορφη παρουσιάστρια και μοντέλο έφερε στη ζωή την κορούλα τους, Αναστασία. Ο γιος τους, Σάββας, γεννήθηκε τον Μάρτιο του 2018.