Breaking News

Στέφανος Κορκολής: «Όταν το έμαθα, έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, μπήκα κατευθείαν στο χειρουργείο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο πλατό του «The 2Night Show» φιλοξενήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (23/1) ο Στέφανος Κορκολής, ο οποίος συμπληρώνει φέτος 35 χρόνια καλλιτεχνικής πορείας. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός συνθέτης, πιανίστας και ερμηνευτής είπε για την περιπέτεια υγείας που πέρασε: 

«Έκανα μια συναυλία στην Κρήτη για τον Όμιλο "Ορίζοντας", που στηρίζει καρκινοπαθείς κι εκείνη την περίοδο με βρήκε ο καρκίνος. Τότε αναφέρθηκα στους καρκινοπαθείς, ότι "κι εγώ είμαι ένας από εσάς". Δεν το βάζουμε κάτω, πρόληψη, μην φοβάστε να πάτε στο γιατρό.

Υπάρχει αυτή η αρρώστια, από το στρες δημιουργούνται πάρα πολλά. Εμένα, βέβαια, δεν ήταν μόνο το στρες, αλλά και το τσιγάρο. Κάπνιζα πολύ. Με "κατέστρεψε", μου δημιούργησε αυτήν την περιπέτεια, με την οποία δίνω μάχη συνεχώς, διότι έρχεται και φεύγει. Οφείλω να πω ότι, κάνοντας κάποιες θεραπείες κι έχοντας δει δίπλα μου άλλα περιστατικά, έκανα τον σταυρό μου κι είπα ότι είμαι τυχερός μέσα σ' αυτή την ατυχία.

Εδώ θα ήθελα να πω στους νέους ανθρώπους να μην βάλουν ποτέ το τσιγάρο στο στόμα, δεν προσφέρει τίποτα και το δεύτερο είναι να μην φοβόμαστε, με το παραμικρό που θα νιώσουμε κάτι να πάμε στο γιατρό μας, που είναι το 90% της σωτηρίας μας.

Όταν το έμαθα, έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου... Αυτό ακριβώς το συναίσθημα ένιωσα. Όταν μου το είπε ο γιατρός μου, πραγματικά πάγωσα. Δεν πρόλαβα να το συνειδητοποιήσω γιατί μπήκα κατευθείαν στο χειρουργείο για να το προλάβω. Τελειώνοντας από το χειρουργείο, εκεί γίνονται πάρα πολλές σκέψεις, απίστευτες εσωτερικές διεργασίες... Καταλαβαίνεις πολλά πράγματα και αρχίζεις και γίνεσαι πολύ αφαιρετικός στις επιλογές σου σε σχέση με τους φίλους σου και τους γνωστούς σου. Δηλαδή περιορίζεις το "γύρω" σου, το κάνεις πιο ουσιαστικό...».