Breaking News

Ελισάβετ Σπανού για Μάριο Πρίαμο και Καρολίνα: «Υπάρχουν άνθρωποι που δεν σέβονται απολύτως τίποτα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τα πλάνα με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, στο trailer του Survivor All Star, σχολίασαν στην κάμερα του «Open Weekend» ο Γιωρίκας Πιλίδης και η Ελισάβετ Σπανού. 

Γιωρίκας Πιλίδης: «Το είδα το trailer... Μια χαρά, οι πρώτοι είναι ή οι τελευταίοι; Θεωρώ ότι είναι ένα συνηθισμένο πράγμα. Σε τέτοιες δύσκολες καταστάσεις δημιουργούνται δυνατά συναισθήματα... Άστοχο το σχόλιο του Σπύρου Μαρτίκα (ότι παίζουν σε εκπομπή εpωτικού περιεχομένου). Και ο ίδιος είχε στο Survivor τη δική του γνωριμία... Η παραγωγή ήξερε ότι θα πουλήσει αυτό, γι' αυτό και δεν τους προστάτεψε. Πολλοί παραβιάζουν τους κανόνες του Survivor. Κι εγώ τους είχα παραβιάσει».

Ελισάβετ Σπανού: «Το βρήκα τραγικό. Έχω στεναχωρηθεί, στεναχωρήθηκα και για τον Μπο. Σε όλη αυτή την ιστορία, έτσι όπως εξελίχθηκε, αποδείχτηκε ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν σέβονται απολύτως τίποτα και είναι δυσάρεστο πολύ... Μου έκανε εντύπωση που η παραγωγή το έβγαλε έτσι, φόρα παρτίδα. Από την άλλη, συμβαίνει, η παραγωγή θέλει να κάνει νούμερα - καλώς ή κακώς αυτό θα πουλήσει πάρα πολύ - και το έβγαλε. Ας πρόσεχαν...».