Breaking News

Γιώργος Αγγελόπουλος: Εντατικά μαθήματα υποκριτικής, ξένες παραγωγές και μυστικό ραντεβού με εταιρεία στην Ελλάδα (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος φαίνεται ότι είχε πολλούς λόγους, για τους οποίους απέρριψε την πρόταση να πάρει μέρος στο Survivor All Star. Ο Νίκος Γεωργιάδης αποκάλυψε στο «Πρωινό μας» την Παρασκευή (20/1): 

«Ο Γιώργος εργάζεται πυρετωδώς, καθώς δεν κάνει μόνο εντατικά μαθήματα υποκριτικής, κάνει και εντατικά μαθήματα αγγλικών. Έμαθα ότι παίρνει και το Proficiency στα αγγλικά, ενώ δουλεύει και τις προφορές με ειδικό δάσκαλο, για τις ανάγκες ξένων ταινιών που συμμετέχει.

Επίσης, θα συμμετέχει και σε τηλεοπτική σειρά στο εξωτερικό, η οποία θα είναι 10 επεισοδίων και θα έχει γυρίσματα σε 9 χώρες.

Σε ό,τι αφορά τα εγχώρια... Πριν από λίγες ημέρες εθεάθη στα γραφεία της εταιρίας Barking Well Media, όπου έγινε ένα εποικοδομητικό ραντεβού με ανώτατο στέλεχος της εταιρίας (σ.σ. εννοεί τον Νίκο Κοκλώνη ή τον Τζώνη Καλημέρη). Το ραντεβού ήταν ολιγόλεπτο, γιατί οι δύο πλευρές τα βρήκαν πολύ γρήγορα. 

Υπάρχει θετική προδιάθεση και από τις δύο πλευρές για ένα τηλεοπτικό πρότζεκτ. Ο Νίκος Κοκλώνης έχει αγοράσει κάποια προϊόντα από τις Κάννες. Δεν αφορά μυθοπλασία, πρόκειται για εκπομπή στην οποία θα είναι παρουσιαστής. Δεν ήταν το πρώτο ραντεβού. Το πρώτο ραντεβού είχε γίνει πριν από δύο χρόνια, μέσα στην πανδημία...».