Breaking News

Η εξομολόγηση της Βαλέριας Κουρούπη: «Ο σύντροφός μου είναι πολύ μικρότερός μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά υποδέχθηκαν στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» τη Βαλέρια Κουρούπη, η οποία μίλησε για τα επαγγελματικά της και τη ζωή της.

Μεταξύ άλλων, η Βαλέρια Κουρούπη εξομολογήθηκε για την προσωπική της ζωή: «Έχω μια σχέση, ο σύντροφός μου είναι πολύ μικρότερός μου. Δεν είναι λίγο μικρότερός μου, δηλαδή δεν είναι αυτό το "τρία χρόνια, δεν πειράζει". Είναι πολύ μικρότερός μου. Πιστεύω πάρα πολύ στον έpωτα σε όλους τους τύπους σχέσεων. Πιστεύω ότι αυτό μας οδηγεί, οπότε εκεί σταματάμε να σκεφτόμαστε στερεοτυπικά. Δεν υπάρχει στερεότυπο στον έpωτα». 

Και πρόσθεσε: «Όταν το είπα στο παιδί μου, ησύχασα. Μετά μπορούσα να το πω παντού... Δεν το έχω πει πουθενά δημόσια, τώρα το λέμε, ωστόσο δεν το κρύβω πια. Είμαστε μαζί, βγαίνουμε, κυκλοφορούμε...».

Να σημειωθεί ότι η όμορφη ηθοποιός είχε παντρευτεί το 2002 με τον τραγουδιστή Νίκο Ξύδη (γιο της Ελένης Βιτάλη), με τον οποίο απέκτησε έναν γιο. Οι δυο τους χώρισαν μέσα στο 2019, ωστόσο διατηρούν πολύ καλές σχέσεις.

Δείτε τη συνέντευξη (το παραπάνω απόσπασμα από το 7:40).