Breaking News

Η Lisa Marie Presley θα ταφεί δίπλα στον πατέρα της και το γιο της (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Kοντά στον θρυλικό πατέρα της και το γιο της, στο διάσημο κτήμα Graceland της οικογένειας στο Τενεσί, θα ταφεί η Lisa Marie Presley, το μοναδικό παιδί του «βασιλιά του ροκ εντ ρολ», Elvis Presley και της ηθοποιού Priscilla Presley.

Η Lisa Marie Presley πέθανε σε ηλικία 54 ετών την περασμένη Πέμπτη (12/1), σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες, όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα μετά από καρδιακή ανακοπή.

Σύμφωνα με το BBC, εκπρόσωπος της κόρης της, Riley Keough, δήλωσε: «Ο τελευταίος χώρος ανάπαυσης της Lisa Marie θα είναι στο Graceland, δίπλα στον αγαπημένο της γιο, Ben».

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός είχε κάνει 4 γάμους: με τον μουσικό Danny Keough (έκαναν δύο παιδιά, τον Benjamin και τη Riley), με τον Michael Jackson, με τον Nicolas Cage και με τον Michael Lockwood (απέκτησαν τις δίδυμες Harper και Finley).

Ο γιος της Benjamin Keough αυτοκτόνησε τον Αύγουστο του 2020 σε ηλικία 27 ετών. Σε μια από τις τελευταίες της αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Lisa Marie μοιράστηκε ένα άρθρο, που έγραψε για το περιοδικό People, σχετικά με τη  θλίψη της μετά το θάνατο του γιου της.

«Έχω αντιμετωπίσει το θάνατο, τη θλίψη και την απώλεια από την ηλικία των 9 ετών. Είχα περισσότερα από οποιονδήποτε άλλον στη ζωή μου και, με κάποιο τρόπο, τα κατάφερα μέχρι εδώ... Ο θάνατος είναι μέρος της ζωής, είτε μας αρέσει είτε όχι - και το πένθος επίσης», ανέφερε χαρακτηριστικά.


Η ίδια είχε γίνει η μοναδική κληρονόμος του κτήματος Graceland και της εντυπωσιακής έπαυλης όταν έκλεισε τα 25 της χρόνια. Η έπαυλη είναι δεύτερη μετά τον Λευκό Οίκο ως το σπίτι με τις περισσότερες επισκέψεις στις Ηνωμένες Πολιτείες, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του κτήματος.

Η Lisa Marie Presley άφησε πίσω της τη μητέρα της Priscilla, την κόρη της Riley και τις δίδυμες κόρες της, Harper και Finley.


Με πληροφορίες από: BBC