Breaking News

Ιφιγένεια Τζόλα: «Με είχαν επηρεάσει κάποια σχόλια, μου έγραφαν να κρύβω το σώμα μου επειδή είμαι αδύνατη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» μίλησε η Ιφιγένεια Τζόλα, η οποία υποδύεται τη Βασιλική Καπερνάρου στη σειρά «Η Γη της Ελιάς».

Η όμορφη ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή της στη σειρά του Mega, ενώ απάντησε, όταν ρωτήθηκε για τη σχέση που της έχουν χρεώσει με τον τηλεοπτικό σύζυγό της, Διονύση Παπανδρέου, ο οποίος υποδύεται τον Φίλιππο Στεφανέα:

«Γελάω όταν διαβάζω πως είμαι σε σχέση με τον συμπρωταγωνιστή μου. Ωστόσο είναι πολύ όμορφο γιατί καταλαβαίνω ότι έχει πάει πολύ καλά το κομμάτι Φίλιππος - Βασιλική. Είμαι χαρούμενη γι' αυτό και δε θα έλεγα ότι με έχουν κουράσει τα δημοσιεύματα».

Μεταξύ άλλων, η Ιφιγένεια Τζόλα εξομολογήθηκε: «Κάποια στιγμή, με είχαν επηρεάσει - για μικρό χρονικό διάστημα - σχόλια και μηνύματα, που αφορούσαν τα κιλά μου. Έγραφαν "γιατί είσαι τόσο αδύνατη;" και ότι πρέπει να φάω και να κρύβω το σώμα μου. Δηλαδή να μη φαίνονται τα χέρια μου και τα πόδια μου επειδή είμαι αδύνατη. Περισσότερο με είχε στεναχωρήσει το ό,τι υπάρχει κόσμος που ασχολείται με το κομμάτι της εμφάνισης».

Δείτε το βίντεο του Mega.