Breaking News

Κάνε ότι κοιμάσαι: Επεισόδια 31 - 32

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 16/1/2023 - Επεισόδιο 31: Ο Νικόλας προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στο θυμό της κόρης του και την προσπάθειά του να βοηθήσει έναν μαθητή του. Η δικηγόρος του Μηνά ζητά τη συμμαχία του Μιχάλη, αλλά τους μπερδεύει όλους με το σχέδιό της. Η σχέση του Νικόλα με την Βικτώρια αρχίζει να καθαρίζει από τα φαντάσματα του παρελθόντος, όσο σταδιακά εκείνη του αποδεικνύει την αθωότητά της.

Ο Βανδώρος αρχίζει και βυθίζεται στην κατάθλιψη και τις καταχρήσεις. Ο γιος του προσπαθεί να τον βοηθήσει, αλλά δεν μπορεί. Ο Νικόλας ομολογεί στην ανακρίτρια ότι βρήκαν τα λεφτά που έψαχναν οι ληστές, και το μεταφέρει και στον δικηγόρο του Βανδώρου. Η Βικτώρια φοβάται μήπως την εντοπίσει ο Παύλος. Τι θα αποφασίσει η Ζωή σε σχέση με την εγκυμοσύνη της;


Στον ρόλο της Πολέμη, της δικηγόρου του Μηνά, η Ντόρα Μακρυγιάννη και στον ρόλο της ανακρίτριας Βάλβη, η Ναταλία Τσαλίκη. Ο Στέργιος Νένες υποδύεται ένα κοσμοπολίτη επαγγελματία, που κινείται στον χώρο της μόδας και ο Ντάνιελ Νούρκα ένα νεαρό μοντέλο.

Δευτέρα 16/1/2023 - Επεισόδιο 32: Ο Νικόλας φέρνει σε επαφή τον Παύλο με την Βικτώρια, προσπαθώντας να εξασφαλίσει τη συνεργασία τους. Η Μπετίνα δεν μπορεί πλέον να δεχτεί τις αποφάσεις της κόρης της και η σχέση τους επιδεινώνεται. Ο Βανδώρος αισθάνεται απόρριψη από την Σοφία και επιμένει ακόμα περισσότερο στην πρότασή του να ζήσει μαζί του. Ο Στάθης εpωτεύεται ολοένα και περισσότερο τη Νάσια, η οποία όμως έχει ακόμα επιφυλάξεις λόγω της συγγένειας του με την Βικτώρια.

Η ανακρίτρια στριμώχνει κι άλλο τον Μιχάλη, προσπαθεί να αποφύγει μια κατάθεση που θα ευνοήσει τον Μηνά. Ο Θοδωρής εκμεταλλεύεται τη συμπεριφορά του Γιάννη προς την Κατερίνα και αρχίζει να την φλερτάρει ανοιχτά. Ο Μάκης προσβάλλεται με τον έρανο που διοργανώνει το σχολείο για να τον βοηθήσει με την επέμβαση της γιαγιάς του. Συγκρούεται με τον Χρήστο, η σχέση τους φτάνει στα άκρα και συγχρόνως απορρίπτει τη βοήθεια του Νικόλα. Με ποιο σοκαριστικό τρόπο θα βρει τα λεφτά για το χειρουργείο;


Για την αρχική σελίδα "Κάνε ότι κοιμάσαι" πατήστε ΕΔΩ