Breaking News

Κούγιας: Το πρόβλημα υγείας και ο... Λαζόπουλος - «Φαίνεται ότι ήταν εpωτευμένος μαζί μου, μάλλον έχει έναν ανικανοποίητο πόθo» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» του ΑΝΤ1 παραχώρησε το πρωί της Τρίτης (24/1) ο Αλέξης Κούγιας.

Ο Αλέξης Κούγιας εξομολογήθηκε στον Γιάννη Μαλλιαρό για την κατάσταση της υγείας του: «Έκλεισα τα 72 μου χρόνια... Δίνω μια μάχη κάθε μέρα και γι' αυτό φεύγω στη Θεσσαλονίκη με την πρωινή πτήση, γυρίζω με τη μεσημεριανή, κάνω θεραπεία και μετά πηγαίνω στο γραφείο μου. Έχω μάθει να ζω μ' αυτή την κατάσταση. Από ό,τι μου λένε οι γιατροί, ευτυχώς το πρόλαβα και μάλλον δε θα πεθάνω απ' αυτό. Μακάρι να ζήσω αρκετά χρόνια».

Κατόπιν ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε για την υπόθεση της Πάτρας, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε σε μια «κόντρα» που... κρατάει από παλιά.

Συγκεκριμένα, είπε για τον Λάκη Λαζόπουλο: «Τι να πει αυτό το νούμερο τώρα; Αυτός έχει πεθάνει και δεν το ξέρει. Οκτώ χρόνια με παρουσίαζε κοντό, στραβό, ανίκανο και ανύπαρκτο δικηγόρο. Είχε πει ότι λάθος άνθρωπο βρήκε η σφαίρα του αστυνομικού που σκότωσε τον Αλέξη Γρηγορόπουλο, ότι η σφαίρα έπρεπε να βρει εμένα. Κάθε εβδομάδα έκανε ολόκληρα σκετς με μένα. Αυτός φαίνεται ότι ήταν εpωτευμένος μαζί μου, μάλλον έχει έναν ανικανοποίητο πόθo. Δυστυχώς έπεσε σε λάθος πρόσωπο...».

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1.