Breaking News

Τα καλύτερά μας χρόνια: Επεισόδια 3 - 4 - 5 - 6, 3ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τρίτη 24/1/2023 - Επεισόδιο 3 - «Δεν θέλω ‘‘Ου’’»: 
Οι προεκλογικές ομιλίες δίνουν και παίρνουν στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 1981, με το ΠΑΣΟΚ να αποδεικνύεται εξαιρετικά δημοφιλές στη μεγαλύτερη μερίδα του πληθυσμού. Οι συζητήσεις έχουν πια μεταφερθεί στις «πράσινες» και «μπλε» καφετέριες, αλλά και σε όλων των ειδών τα στέκια, με τους μεν να αποδοκιμάζουν τις… αποδοκιμασίες των δε. Ο Άγγελος, ο οποίος πρόκειται να ψηφίσει για πρώτη φορά, βλέπει τους πάντες να προσπαθούν να τον πάρουν με το μέρος του ο καθένας, με πρώτο και καλύτερο τον Στέλιο, που δεν θέλει ούτε να ακούσει για αναποφασιστικότητες.

Παράλληλα, φίλοι, συγγενείς και γείτονες πρέπει να αποφασίσουν πώς τους φαίνεται η εμπλοκή του Στέλιου με τα πολιτικά, μιας και για λόγους «ανωτέρας βίας» βρέθηκε στο μπαλκόνι της συγκέντρωσης του ΠΑΣΟΚ. Την ίδια στιγμή, η μικρή Νόνη έχει να αντιμετωπίσει κι εκείνη κάποιες αποδοκιμασίες που θα φέρουν τον Δημήτρη και τη Νανά σε δύσκολη θέση, ενώ ο Αντώνης παίρνει μια απόφαση που δεν θα αρέσει καθόλου στον Άγγελο...


Τρίτη 24/1/2023 - Επεισόδιο 4 - «Ο ταχυδρόμος χτυπάει πάντα δυο φορές»: Στην Αθήνα επικρατεί ένα χάος από φέιγ βολάν και φυλλάδια και οι Αθηναίοι πολίτες έχουν βαλθεί να καθαρίσουν τους δρόμους της πόλης τους και να τη βάλουν σε μια τάξη. Στην τάξη της μικρής Νόνης ετοιμάζονται να πάνε και η Νανά με τον Δημήτρη για να «περιλάβουν» τη δασκάλα της, που φρόντισε να «απομονώσει» τα παιδιά χωρισμένων γονιών. Κι ενώ η Πελαγία φαίνεται να παίζει σε διπλό ταμπλό στα πολιτικά, ο Αντώνης έχει κατασταλάξει για τα καλά στα συναισθηματικά του, ανακοινώνοντας σε όλους ότι παντρεύεται με τη Μυρτώ.

Ο Άγγελος δεν είναι ο μόνος που θα ταραχτεί με τα νέα. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν, που δεν θέλει αυτόν τον γάμο, θα χτυπήσει ξανά την πόρτα του. Ο Άγγελος, που νιώθει ότι ο χρόνος τον πιέζει ασφυκτικά να αποκαλύψει στον αδερφό του την αλήθεια για εκείνον και τη Μυρτώ, αποφασίζει να το κάνει μέσα από ένα γράμμα που αφήνει στο κρεβάτι του Αντώνη. Αυτό που ακολουθεί ξαφνιάζει τον Άγγελο τόσο, που οι παράλογες θεωρίες του Λούη αρχίζουν να φαντάζουν πιθανές. Ένα άλλο γράμμα όμως, από πολύ μακριά, είναι αυτό που θα προλάβει να αναστατώσει τους Αντωνόπουλους, μέχρι το γράμμα του Άγγελου να πέσει στα λάθος χέρια!


Τρίτη 31/1/2023 - Επεισόδιο 5 - «Στενές επαφές τύπου Γκύζη - Μέρος 1ο»: Ένα μυστηριώδες γεγονός που θα αναστατώσει την Πελαγία, αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα, αποτελεί το εφαλτήριο για όλα τα παράξενα που θα αρχίσουν να απασχολούν σιγά σιγά τη γειτονιά του Γκύζη. Οι νεόνυμφοι, Αντώνης και Μυρτώ, συνεχίζουν να έχουν εκπλήξεις για όλη την οικογένεια, ενώ επιστρέφοντας από το στρατόπεδο ο Άγγελος «κληρονομεί» το υπόγειο του αδερφού του και φέρνει μαζί του κι άλλο ένα γράμμα από ένα πολύ αγαπημένο πρόσωπο.

Η μανία της Ζαμπέτας να επισκέπτεται το νεκροταφείο, αλλά και τα αποτελέσματα αυτής, αναγκάζουν τον Λούη, που έχει γίνει λάτρης του Έριχ φον Ντένικεν να ζητήσει τη βοήθεια του φίλου του. Στο μεταξύ, ακόμα μία απρόσμενη επίσκεψη από το παρελθόν του Αντώνη, θα τον μπερδέψει ακόμα περισσότερο. Η Πελαγία συνεχίζει να γίνεται μάρτυρας περίεργων φαινομένων, κανείς όμως δεν φαίνεται να την παίρνει στα σοβαρά, ενώ όλοι αρχίζουν να ανησυχούν για την υγεία της. Ο Άγγελος μπαίνει πρώιμα στο κλίμα των Χριστουγέννων και αναπολεί το παρελθόν, ενώ ένας άγνωστος άντρας έρχεται στη γειτονιά γυρεύοντας απαντήσεις...


Τρίτη 31/1/2023 - Επεισόδιο 6 - «Στενές επαφές τύπου Γκύζη - Μέρος 2ο»: Ένα πέπλο μυστηρίου συνεχίζει να τυλίγει τη γειτονιά του Γκύζη όσο ο Άγγελος μεταφέρεται σιγά σιγά στο υπόγειό του. Η «ανάκριση» του Κοσμά από τους θαμώνες του «Εντελβάις» κάνουν τον Άγγελο και τον Λούη να αναρωτηθούν τι απέγινε τελικά ο τρίτος της παρέας τους, ο Χάρης. Παράλληλα, η Ζαμπέτα φροντίζει τον «Ρότζερ», χωρίς να μπορεί να φανταστεί την αναστάτωση που θα φέρει, άθελά της, στην Πελαγία αλλά και στη Μαίρη η οποία είναι ήδη αγχωμένη για τους γιους της.

Μάλιστα, η εμφάνιση του Κοσμά προβληματίζει ακόμα περισσότερο τη Μαίρη, καθώς δεν θέλει «δυσάρεστες» εκπλήξεις… Κι ενώ ο Στέλιος θα πατήσει πόδι, βάζοντας ένα stop στα όσα λέγονται για την Πελαγία, κάποια τυχαία, αλλά απόλυτα δικαιολογημένα γεγονότα, θα πείσουν την Πελαγία για όλα αυτά που κανείς δεν πιστεύει! Οι συζητήσεις στο σπίτι σχετικά με την ύπαρξη ΑΤΙΑ και εξωγήινων θα φουντώσουν προετοιμάζοντας όλους για τους νέους «εξωγήινους» επισκέπτες που όπως όλα δείχνουν, ήρθαν για να μείνουν...


Για την αρχική σελίδα "Τα καλύτερά μας χρόνια" πατήστε ΕΔΩ