Breaking News

Μελίνα Μακρή: «Είχα πάθει επιλόχειο θυμό - Θύμωνα με το παιδί και μετά γελούσα ψεύτικα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η τραγουδίστρια Μελίνα Μακρή, η οποία τον περασμένο χρόνο (3 Φεβρουαρίου 2022) καλωσόρισε στον κόσμο το γιο της, εξομολογήθηκε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα»:

«Τραγουδάω στο μωρό όλη μέρα, νομίζω ότι το έχω ζαλίσει. Εάν είχε λαλιά θα έλεγε "σταμάτα, δεν αντέχω άλλο!".

Με την εγκυμοσύνη αντιμετώπισα ψύχραιμα τα 20 κιλά που πήρα. Έπαθα επιλόχειο θυμό. Αφού γέννησα, για μήνες θύμωνα με το παιδί και μετά γελούσα ψεύτικα. Είχα θυμώσει πάρα πολύ μία μέρα που είχε μπει μία μύγα στο σπίτι...

Δε θα έλεγα όχι σε ένα δεύτερο παιδί... Φυσικά, η δύσκολη εγκυμοσύνη που είχα είναι ένας λόγος να πεις "δε θα ξανακάνω παιδί", ειδικά αν έχεις τρομάξει τόσο πολύ... Μπαίνοντας στον ένατο μήνα κόλλησα κορονοϊό και γι’ αυτό γέννησα πρόωρα. Το παιδί το πήρα μετά από δύο εβδομάδες γιατί ήταν στη θερμοκοιτίδα, Έφυγα από το μαιευτήριο με άδεια χέρια και δεν μπορούσα να το δω λόγω cοvid. Κόντεψα να φτάσω στην τρέλα κι έκλαιγα.

Δεν μετάνιωσα που έφυγα από τους Vegas, το συζητούσα μήνες με τα παιδιά, δεν έγινε ξαφνικά... Έκλαιγα πάρα πολύ όταν έφυγα γιατί μου έλειπαν...

Το bullying, που είχα δεχθεί στο σχολείο, το έχω ξεπεράσει, το βλέπω πια ως μία διδακτική ανάμνηση. Είχα τριχοφυϊα και με έλεγαν αρκούδα».

Δείτε το βίντεο του Mega.