Breaking News

Πελαγία Καζολέα για Καρολίνα Καλύβα: «Είχε δηλώσει ότι ήταν πολύ εpωτευμένη με τον Μπο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τις εξελίξεις στο Survivor All Star σχολίασε η Πελαγία Καζολέα. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης είπε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας»:

«Έχω πολύ καλές σχέσεις με την παραγωγή, οπότε έχω κάνει συζητήσεις για διάφορα θέματα. Οι παίκτες που είναι φέτος στο Survivor είναι περίεργοι χαρακτήρες. Δεν συμφωνώ σχεδόν με τίποτα απ' ότι συμβαίνει και τους τα έχω μαζεμένα κι από παλιά...

Το "σχέδιο Μαρτίκα" προϋπήρχε και σίγουρα συνεχίζει να υπάρχει. Πέρυσι ο Μαρτίκας ήθελε να αποδυναμώσει τις γυναίκες, ενώ φέτος τους δυνατούς παίκτες, όπως ο Σάκης και ο Μάριος που τους έχει βάλει στο "στόχαστρο"..

Έχω πέσει από τα σύννεφα με την Καρολίνα και τον Μάριο Πρίαμο. Είχε τύχει να βρεθούμε σε κοινή παρέα και η Καρολίνα είχε δηλώσει ξεκάθαρα ότι ήταν πολύ εpωτευμένη με τον Μπο.

Ο Σάκης και η Μαριαλένα είναι κοντινά μου πρόσωπα. Δεν μου άρεσε που ο Σάκης και η Μαριαλένα πήραν θέση και ουσιαστικά κάλυψαν την Καρολίνα και τον Μάριο γιατί γνώριζαν για τον Μπο...

Ο Νίκος Μπάρτζης έχει έρθει κοντά με τον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος φαίνεται ότι παίρνει τη θέση που είχε πέρυσι ο Τζέιμς Καφετζής».

Η αναφορά της Πελαγίας στη σχέση που είχε η Καρολίνα με τον Μπο, πριν μπει στο Survivor, εκνεύρισαν την Έλενα Χριστοπούλου, η οποία σχολίασε στο πλατό της εκπομπής:

«Έχω εκνευριστεί πάρα πολύ με την κυρία Πελαγία... Ευγενέστατη ήταν, αλλά πώς γίνεται να μιλάς για τα προσωπικά ενός (πρώην) ζευγαριού; Ως τι; Υπάρχει και το "δεν ξέρω, δεν απαντώ". Τι είναι, γραφείο Τύπου του Μπο και της Καρολίνας;».