Breaking News

Η Paris Hilton απέκτησε αγοράκι μέσω παρένθετης μητέρας (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Paris Hilton ξάφνιασε τους followers της καθώς ανακοίνωσε ότι ήρθε στον κόσμο το αγοράκι της, που απέκτησε με τον σύζυγό της, Carter Reum, μέσω παρένθετης μητέρας.

Η Paris Hilton και ο Carter Reum είχαν αρραβωνιαστεί τον Φεβρουάριο του 2021, μετά από περισσότερο από ένα χρόνο σχέσης. Παντρεύτηκαν τον Νοέμβριο του 2021 στο Bel Air, στην έπαυλη του αείμνηστου προπάππου της Paris, του Barron Hilton. Το γαμήλιο γλέντι ήταν τριήμερο.


Το βράδυ της Τρίτης (ξημερώματα Τετάρτης 25/1, ώρα Ελλάδος), η 41χρονη χρυσή κληρονόμος δημοσίευσε μία τρυφερή φωτογραφία στο Instagram, στην οποία κρατάει το χέρι του νεογέννητου γιου της. «Σε αγαπάμε ήδη απέραντα», έγραψε στη λεζάντα, βάζοντας και μία μπλε καρδούλα.


Σύμφωνα με τη Daily Mail, που επικαλείται το Vogue, για να τα καταφέρει η Paris Hilton πήγε στον Dr. Andy Huang, τον «μάγο» της εξωσωματικής γονιμοποίησης του Beverly Hills, τον οποίο της σύστησε η φίλη της Kim Kardashian.

Η Paris Hilton επιβεβαίωσε το χαρμόσυνο γεγονός και στο People, αναφέροντας: «Ήταν πάντα το όνειρό μου να γίνω μητέρα και είμαι τόσο ευτυχισμένη που ο Carter και εγώ βρήκαμε ο ένας τον άλλον. Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που θα ξεκινήσουμε την οικογένειά μας μαζί και οι καρδιές μας είναι γεμάτες από αγάπη για το αγοράκι μας».