Breaking News

Πριγκίπισσα Ευγενία: Έγκυος στο δεύτερο παιδί της (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η πριγκίπισσα Ευγενία καθώς ετοιμάζεται να γίνει μαμά για δεύτερη φορά. Το χαρμόσυνο γεγονός ανακοίνωσε η ίδια μέσα από ανάρτησή της στο Instagram.

H πριγκίπισσα Ευγενία της Υόρκης (παλαιότερη ονομασία του Γιορκ της Βρετανίας) και ο σύζυγός της Jack Brooksbank είχαν παντρευτεί τον Οκτώβριο του 2018 στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο κάστρο του Ουίνδσορ. Το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδί, τον August (Αύγουστο), στις 9 Φεβρουαρίου 2021.

Την Τρίτη (24/1), η πριγκίπισσα Ευγενία ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της, το οποίο αναμένεται να γεννηθεί το ερχόμενο καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στο Instagram ένα τρυφερό στιγμιότυπο, που δείχνει το γιο της να αγκαλιάζει τη φουσκωμένη κοιλιά της. Τη φωτογραφία τράβηξε ο Jack Brooksbank.


«Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι θα υπάρξει μια νέα προσθήκη στην οικογένειά μας αυτό το καλοκαίρι», έγραψε στη λεζάντα.

Να σημειωθεί ότι η Ευγενία είναι το δεύτερο παιδί του Πρίγκιπα Ανδρέα, Δούκα της Υόρκης και της συζύγου του Σάρας, Δούκισσας της Υόρκης και το έκτο κατά σειρά εγγόνι της αείμνηστης Βασίλισσας Ελισάβετ. Είναι πλέον δέκατη στη γραμμή διαδοχής του βρετανικού θρόνου, πίσω από την αδερφή της, την πριγκίπισσα Βεατρίκη.