Breaking News

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Στέλιος Ρόκκος (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει ο Στέλιος Ρόκκος, με αποτέλεσμα να παραμείνει κλειστό το Σαββατοκύριακο το νυχτερινό κέντρο στη Θεσσαλονίκη, όπου εμφανίζεται.

Σύμφωνα με το Limnos FM 100, χθες, περίπου στις 06:30 το πρωί του Σαββάτου, ο Στέλιος Ρόκκος έφτασε στο νοσοκομείο της Λήμνου - όπου μένει μόνιμα -, καθώς κάποια συμπτώματα, που παρέπεμπαν σε έμφραγμα, ανησύχησαν τον ίδιο και τους οικείους του. Οι γιατροί έκριναν πως θα έπρεπε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο των Αθηνών. Λίγη ώρα αργότερα ο δημοφιλής καλλιτέχνης μεταφέρθηκε στην Αθήνα, με C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο Στέλιος Ρόκκος είχε αισθανθεί έντονη αδιαθεσία από το πρωί της περασμένης Παρασκευής (13/1), ενώ το βράδυ τα συμπτώματα είχαν γίνει πιο έντονα. Όταν έφτασε στην Αθήνα το πρωί του Σαββάτου (14/1), μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» με συμπτώματα εμφράγματος και από εκεί σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, όπου και νοσηλεύεται.

Ανακοίνωση εξέδωσε χθες (14/1) το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη: «Λόγω ασθένειας του αγαπημένου μας καλλιτέχνη Στέλιου Ρόκκου, η “Πύλη Αξιού” θα παραμείνει κλειστή αυτό το Σαββατοκύριακο! Ευχαριστούμε για την κατανόηση».


Αργότερα, το βράδυ του Σαββάτου, ανακοινώθηκε στην επίσημη σελίδα του τραγουδιστή στο Facebook: «Παιδιά ο Στέλιος είναι καλά!! Μια μικρή περιπέτεια είχε. Του ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση!!!».