Breaking News

«The Voice»: Πώς διαμορφώθηκαν οι ομάδες μετά το δεύτερο Knockout (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνεχίστηκε στον ΣΚΑΪ η 
φάση των Knockouts του «The Voice of Greece», το βράδυ του Σαββάτου 14 Ιανουαρίου.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς προετοίμασαν με τον καλύτερο τρόπο τα μέλη της ομάδας τους, έχοντας στο πλευρό τους τους guest coaches: good job nicky, Γιάννη Γιοκαρίνη, Θοδωρή Μαραντίνη και Λένα Ζευγαρά, αντίστοιχα.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός υποδέχθηκε στη σκηνή τον good job nicky και η μουσική τους συνάντηση ήταν καθηλωτική. Πώς ακούγεται το «My Way» του Frank Sinatra με ελληνικούς στίχους;


Υπενθυμίζεται ότι στα Knockouts οι διαγωνιζόμενοι της κάθε ομάδας ανεβαίνουν στη σκηνή σε τριάδες, ερμηνεύουν από ένα τραγούδι και οι coaches πρέπει να αποφασίσουν με ποιον από τους τρεις θα συνεχίσουν στην επόμενη φάση. Η επιλογή γίνεται τόσο δύσκολη μερικές φορές που οι coaches φτάνουν στο σημείο να ελπίζουν σε ένα steal του παίκτη τους από άλλον coach.

Οι ομάδες διαμορφώθηκαν ως εξής (με έντονα γράμματα οι διαγωνιζόμενοι που προκρίθηκαν από το 2ο Knockout):

• Ομάδα Αργυρού: Δέσποινα Κατσιαδράμη, Dodona, Διονύσης Τρενταφίλι, Μωυσής Παπαμωυσέως, Χριστομανώλης Σεγγούνας, Αγάπη Συμεωνίδου και Ζαφείρης Παρασχάκης (τον "έκλεψε" από την ομάδα του Σ. Ρουβά).

• Ομάδα Μουζουράκη: Johnny Δίσκος, Νάντια Αγγελέτου, Εβίτα Θεοδωροπούλου, Μάρω Μαγγανιάρη και Μαρία Κατηρτζίδου.

• Ομάδα Παπαρίζου: Γιώργος Καστελιώτης, Μαρία Αυξέντη, Armine Barikian, Λεύκος, Σίσσυ Πολυδώρου και Χριστόδουλος Παπαδάκης.

• Ομάδα Ρουβά: Κάτια Σαμαντζή, Γιάννης Τσαρσιταλίδης, Σταυρούλα Δημητροπούλου (την "έκλεψε" από την ομάδα του Κ. Αργυρού), Μαριαλένα Κωνσταντίνου, Ελένη Παπαδοπούλου και Εύη Κοκόλη.


Δείτε στην playlist, που ακολουθεί, αποσπάσματα από το 2ο Knockout.