Breaking News

Survivor: Αποχώρησε ο Π. Κονδυλάτος - Τα «καρφιά» παικτών στον Μαρτίκα... «Έπρεπε να φύγει με τη Βρισηίδα» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με την αποχώρηση του Περικλή Κονδυλάτου από το Survivor All Star τελείωσε το επεισόδιο της Τετάρτης (11/1).

Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν οι: Κώστας Παπαδόπουλος (Διάσημοι), Περικλής Κονδυλάτος, Κώστας Αναγνωστόπουλος και Γιώργος Ασημακόπουλος (Μαχητές).

Τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό πήρε ο Περικλής Κονδυλάτος, ο οποίος ολοκλήρωσε πρόωρα την πορεία του στην All Star έκδοση του ριάλιτι επιβίωσης.

Νωρίτερα ο Σπύρος Μαρτίκας επιχείρησε να προκαλέσει «ρήγμα» στους Μαχητές, αναφερόμενος στο γεγονός ότι είχε ψηφιστεί ο Τάκης Καραγκούνιας, τον οποίο ο ίδιος θεωρεί τον πιο δυνατό παίκτη της αντίπαλης ομάδας.

Ο Τάκης Καραγκούνιας λίγο έλειψε να βγει υποψήφιος προς αποχώρηση στο προηγούμενο συμβούλιο, με τον Σπύρο Μαρτίκα να τονίζει: «Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει φέρει μόνο μία νίκη».

«Είναι ένα παιχνίδι του Σπύρου να μας ανακατέψει. Καλό είναι να ασχοληθεί με την ομάδα του και με την κοπέλα του (σ.σ. τη Βρισηίδα Ανδριώτου) που αποχώρησε και να μας αφήσει ήσυχους. Ο καθένας να ασχοληθεί με την ομάδα του», του απάντησε ο Βασάλος.

Στη συνέχεια η κατάσταση ανατράπηκε κατά του Σπύρου Μαρτίκα, όταν ο Γιώργος Λιανός ρώτησε τους Μαχητές τι θα έκαναν αν αποχωρούσε ο/η σύντροφός τους από το παιχνίδι και όλοι απάντησαν ότι θα ακολουθούσαν τον άνθρωπό τους για να τον στηρίξουν ψυχολογικά.

Από την πλευρά του ο Σπύρος Μαρτίκας τόνισε: «Και μένα μου πέρασε από το μυαλό να αποχωρήσω. Ωστόσο, ο σκοπός που ήρθα στο Survivor είναι τόσο ιερός, που δε θα με άφηνε να αποχωρήσω, γιατί ξέρω ότι η Βρισηίδα και θα με στηρίξει και θα είναι δίπλα μου και θα τρέξω να τη βρω μόλις επιστρέψω».

Να σημειωθεί ότι η Βρισηίδα είχε πει στον σύντροφό της πριν αποχωρήσει: «Μην αργήσεις να έρθεις και μην χάσεις το μυαλό σου στο παιχνίδι».

Δείτε στα βίντεο όσα έγιναν στο συμβούλιο.