Breaking News

Πέθανε ο ηθοποιός Ben Masters (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 75 ετών, ο ηθοποιός Ben Masters, που ήταν περισσότερο γνωστός για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο ως Julian Crane στη σαπουνόπερα "Ρassions" του NBC.

Σύμφωνα με το Deadline, ο Ben Masters πέθανε την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου στο Ιατρικό Κέντρο Eisenhower, στο Palm Springs της Καλιφόρνια. Ο ηθοποιός είχε διαγνωστεί με κορovοϊό, ενώ έδινε μάχη και με την άνοια για αρκετά χρόνια.

Ο μεγαλύτερος ρόλος του Ben Masters, που ήταν και ο τελευταίος του, ήταν στο "Ρassions" (1999-2008) του NBC, όπου υποδύθηκε τον πλούσιο και ισχυρό Julian Crane. Στη σειρά έπαιξε σε 771 επεισόδια, σύμφωνα με το IMDb.

Γεννημένος στις 6 Μαΐου 1947, στην πόλη Corvallis, ο Ben Masters αποφοίτησε το 1969 από το Πανεπιστήμιο του Όρεγκον με πτυχίο θεάτρου. Μετακόμισε στη Νέα Υόρκη, όπου πρωταγωνίστησε σε παραγωγές εντός και εκτός Broadway, όπως το "Captain Brassbound's Conversion" με την Ingrid Bergman, το "Cherry Orchard" με τη Meryl Streep και το "Boys in the Band".

Ασχολήθηκε και με τον κινηματογράφο, πρωταγωνιστώντας στις ταινίες "All That Jazz" (1979), "Making Mr. Right" (1987), "Dream Lover" (1986) κ.α.

Κατά τη διάρκεια των δεκαετιών του '70, του '80 και του '90, πρωταγωνίστησε σε μίνι σειρές όπως το "Noble House" και το "Celebrity". Επίσης, εμφανίστηκε ως guest σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, όπως "Kojak", "Petrocelli", "Touched by an Angel", "Kung Fu: The Legend Continues", "Barnaby Jones", "Murder She Wrote", "Heartbeat", "Walker: Texas Ranger", "Diagnosis Murder", "Sisters" και "Pensacola Wings of Gold".

Ο Ben Masters άφησε πίσω του την αδερφή του Cheryl Lerner και τις ανιψιές του Hannah και Clea, που μένουν στο Λος Άντζελες. Σύμφωνα με το Deadline, κατόπιν αιτήματός του δε θα γίνει μνημόσυνο ή κηδεία.