Breaking News

Survivor - Καρολίνα: «Τον Μάριο τον θαυμάζω - Χαίρομαι που ο Μπο δε θα μου δώσει δεύτερη ευκαιρία» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στον Μπο και στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη αναφέρθηκε η Καρολίνα Ζακλύν Καλύβα, η οποία παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη, μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star. Συγκεκριμένα, δήλωσε - μέσω Skype - στην εκπομπή «Πρωινό Μας»:

«Για τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη

Τον Μάριο δεν τον γνώριζα από πριν, τον γνώρισα στα γραφεία της παραγωγής... Στη ζωή κάποια πράγματα σου έρχονται απρόσμενα, δεν το περιμένεις και έρχεται ξαφνικά. Έτσι συνέβη με τον Μάριο. Δεν μπορώ να πω παραπάνω, απλά... έτυχε να συμβεί σε ένα παιχνίδι επιβίωσης, όπου δεν υπάρχουν τηλεφωνικές γραμμές ή δίκτυα επικοινωνίας, ώστε να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα έξω.

Ο Μάριος είναι ένα απίστευτα καλό παιδί, με τρομερή ενέργεια και αρχές. Τον θαυμάζω. Οι συναντήσεις μας δεν ήταν και τόσο κρυφές. Η ομάδα ήξερε πού πηγαίναμε με τη Μαριαλένα και μάλιστα ήταν οκ μ' αυτό.

Η αγάπη δεν έχει όρια. Σου έρχεται εκεί που δεν το περιμένεις, δεν την ψάχνεις αλλά σε βρίσκει. Το χαρακτήρισα ως κίνηση αγάπης και όχι στρατηγικής.

Το καταλάβαμε (που μας κατέγραψε η κάμερα) και οι τέσσερις από το drone. Ανταλλάξαμε τρυφερά φιλιά, αλλά οκ... Ήταν μέσα από drone, δεν ήταν κάτι που θέλαμε να προβάλλουμε προς τα έξω... Γι' αυτό και στο συμβούλιο είπα "Ναι συνέβη, βρεθήκαμε, έχω ιδιαίτερη συμπάθεια με τον Μάριο".

Δεν ξέρω αν είχε σχέση έξω ο Μάριος με την Ελευθερία Ελευθερίου και δεν με αφορά κιόλας. Δεν μου το είχε πει ποτέ και πρώτη φορά το ακούω αυτό. Την Ελευθερία τη γνωρίζω προσωπικά, αλλά όχι ότι θα μου έλεγε "Να η καινούρια μου σχέση ή κάνω κάτι με κάποιον"... Ας μην μπούμε σε κουτσομπολιά...

Η ουσία είναι μία: στη ζωή σου δεν μπορείς να προβλέψεις πράγματα και τα συναισθήματα δεν ελέγχονται. Κάποιοι άνθρωποι σίγουρα πληγώνονται. Κάτι χάνεις, κάτι κερδίζεις, αλλά σίγουρα δεν έγινε με καμία κακή πρόθεση. 

Ο στόχος μου στο Survivor All Star ήταν να ολοκληρώσω τον κύκλο μου... "Χτυπήθηκα" όχι στον στίβο μάχης, αλλά στον στίβο της αγάπης. Σε καμία περίπτωση δε θα το άλλαζα αυτό, γιατί δεν σου χτυπάει η αγάπη την πόρτα κάθε τρεις και λίγο...

Για τον Μπο

Με τον Μπο ήμασταν μαζί περίπου έναν μήνα. Βέβαια, ήταν αρκετά έντονο αυτό που είχαμε. Στα social προβλήθηκε τις τελευταίες ημέρες και ήξερα ότι θα έχω τη στήριξή του. Το προηγούμενο διάστημα κρατούσαμε τη σχέση μας κρυφή. Ο Μπο είναι από τις λίγους ανθρώπους που γνωρίζω, που έχει από τις "καλύτερες καρδιές" εκεί έξω. Δεν με ενόχλησε η δημοσιοποίηση της σχέσης μας από τον Μπο, το είχα δεχθεί κι εγώ η ίδια, είχαμε ανεβάσει και φωτογραφία.

Αν έμπαινε ο Μπο στο παιχνίδι θα ήταν σαν θείο δώρο γιατί θα μπορούσα να του μιλήσω και να του ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα. Είναι στενάχωρο όλο αυτό και δεν αξίζει σε κανέναν να πληγώνεται με αυτόν τον τρόπο. Η ζωή, όμως, τα έφερε έτσι...

Είναι λογικό να έχει λήξει η σχέση μου με τον Μπο. Αμέσως, με το που ακούσαμε την ανακοίνωση, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ότι, ευτυχώς, που το έμαθε όσο πιο γρήγορα γινόταν... Ο Μπο ήταν φίλος με τον Μάριο, το γνωρίζω αυτό, αλλά δεν μπορείς να ελέγξεις τα συναισθήματά σου στην πορεία.

Ό,τι έγινε στο παιχνίδι, πήρε "το τιμόνι του πλοίου" η παραγωγή και το έβγαλε, για μένα καλώς το έκανε. Τώρα το πώς θα το διαχειριστώ εγώ, είναι κάτι που θα κρατήσω στα προσωπικά μου αρχεία. Χαίρομαι που είπε ότι δεν θα μου δώσει δεύτερη ευκαιρία, γιατί αν μη τι άλλο ο Μπο είναι ένας άνθρωπος που έχει από τις "καλύτερες καρδιές" εκεί έξω. Σφύζει από καλοσύνη και είναι νοήμων, οπότε η κάθε παρεξήγηση λύνεται με τον σωστό λόγο... 

Το αυτοκίνητό μου πουλήθηκε και το άφησα στον Μπο για να το πάρουν. Δεν είχα δώσει τον Μπο στη λίστα με τα πρόσωπα για το έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor All Star. Δεν ήταν μακροχρόνια σχέση για να το κάνω».

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα (για τον Μπο και τον Μάριο στο 1ο και 3ο βίντεο).