Breaking News

Τρία μίλια: Επεισόδια 162 - 163, 2ος κύκλος (τελευταία)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέμπτη 2/2/2023 - Επεισόδιο 162: Ο Στέφανος, ενώ όλοι τον θεωρούσαν νεκρό, επιστρέφει και εμφανίζεται μπροστά στον αδελφό του. Ο Μιχάλης παθαίνει σοκ και ο Στέφανος του εξομολογείται την αιώνια έχθρα, απέναντί του και του εξηγεί για ποιο λόγο, ήθελε να τον βλάψει. Ο Μιχάλης δεν μπορεί να πιστέψει όσα ακούει. Μένει έκπληκτος και εξοργίζεται. Ο Τίμος, ο Ευθύμης και η Φωτεινή ανακρίνουν τη Λίζα, που παραδέχεται ότι το «Μάτι» είναι η μητέρα της. Της ζητούν να τους βοηθήσει να την παγιδεύσουν, αλλά το σχέδιο αποτυχαίνει.

Η Βασιλική παίρνει την απόφαση να μη δεχτεί την επαγγελματική πρόταση να πάει στην Αθήνα και αποφασίζει να μείνει στο νησί με τον Λάμπη. Όλοι, όμως, της λένε να το ξανασκεφτεί. Η Κλειώ και ο Πέτρος λύνουν το μυστήριο της παρεξήγησης, ανάμεσα στον Χάρη και στην Ελένη. Η Ματίνα επισκέπτεται τον Γεράσιμο και την Κάτια και τους ανακοινώνει ότι αγόρασε το σπίτι τους, για να μένει εκεί η κόρη του Γεράσιμου, η Λίζα! 


Παρασκευή 3/2/2023 - Επεισόδιο 163 (τελευταίο): Η Ματίνα απειλεί με το όπλο της την Κάτια, ενώ αποκαλύπτει στον Γεράσιμο ότι θέλει να του στερήσει τα πάντα για να τον κάνει να πληρώσει, επειδή την απέρριψε στο παρελθόν. Εκείνη τη στιγμή, φτάνουν ο Μιχάλης και ο Στέφανος και η Ματίνα σημαδεύει τον Μιχάλη, αλλά ο Στέφανος μπαίνει μπροστά. Την ίδια στιγμή, φτάνει και η Λίζα και απειλεί με όπλο τη μητέρα της. Η Δέσποινα ανακοινώνει στον Τίμο και στις κόρες της την απόφασή της να παραμείνουν μια ενωμένη οικογένεια.

Ο Χρόνης βρίσκει την ιδανική λύση στο θέμα της μετάθεσης του Λάμπη, ενώ η παρεξήγηση του Χάρη και της Ελένης λήγει. Δεκατέσσερις μήνες μετά, οι κακές μέρες για τη Δρακόνησο φαίνεται ότι ανήκουν στο παρελθόν και ένας γάμος γεμίζει χαρά τους κατοίκους του νησιού! Τα ψέματα, οι εντάσεις και τα μυστικά έχουν δώσει τη θέση τους στην ενότητα, στην αγάπη και στην ηρεμία! Από τη Δρακονήσο, φαίνεται πλέον πολύ καθαρά η γραμμή του ορίζοντα, που εκτείνεται στα τρία μίλια...


Για την αρχική σελίδα "Τρία μίλια" πατήστε ΕΔΩ