Breaking News

Survivor: Η βαριά ήττα και η αληθινή ιστορία του Γιώργου Λιανού «λύγισαν» τους Μαχητές (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο της Τετάρτης (1/2), οι Μαχητές γνώρισαν μία ακόμα οδυνηρή ήττα από τους Διάσημους, οι οποίοι κέρδισαν τον πρώτο φετινό αγώνα με έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor All Star.

Οι Μαχητές έχασαν 10-2, ενώ στη συνέχεια συγκινήθηκαν έντονα από την ιστορία που τους είπε ο Γιώργος Λιανός. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής ανέφερε:

«Θέλω να σας μεταφέρω μια προσωπική ιστορία από μια κυρία, συγγενή μου, η οποία είναι γύρω στα 70 κάτι. Αυτή η κυρία πρόσφατα είχε ένα πρόβλημα πίεσης. Πήγε στο γιατρό και προσπάθησαν μέσω της συζήτησης να καταλάβουν τι συμβαίνει, γιατί στις εξετάσεις όλα ήταν φυσιολογικά. Η ιστορία, η οποία ακολούθησε, είναι πραγματική. Δεν σας τη λέω ούτε για τρολ, ούτε για τίποτα. Η κυρία αυτή είναι 78 χρονών, συγκεκριμένα. Της λέει "Ποιες είναι οι συνήθειες σου; Τι σου αλλάζει λίγο την ψυχολογία και σε στενοχωρεί;". H απάντησή της είχε να κάνει με εσάς. Η απάντησή της ήταν ότι "Κάθε βράδυ στεναχωριέμαι που αυτά τα παιδιά της μπλε ομάδας δεν τρώνε εδώ και τόσο καιρό". Ο γιατρός της είπε "Σου προτείνω να μην παρακολουθείς το Survivor, τόσο απλά"».

Οι Μαχητές ξέσπασαν σε δάκρυα, με τον Γιώργο Λιανό να τους λέει: «Παιδιά, ένα μεγάλο συγγνώμη εκ μέρους μου. Μπορεί να σας στεναχώρησα, αλλά θεωρώ ότι ίσως και να χτύπησα κι ένα "καμπανάκι" στη μπλε ομάδα».

Στο έπαθλο επικοινωνίας, οι Διάσημοι πέρασαν χαλαρές στιγμές, διαβάζοντας σχόλια που αναρτήθηκαν στο Twitter.

Δείτε τα βίντεο.