Breaking News

Τριαντάφυλλος για Βασάλο: «Ψευτοφουσκωτούλη, σε έπιασαν να κρύβεις λεφτά για τους σεκιούριτι» (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το ξέσπασμα του Τριαντάφυλλου προκάλεσαν οι πρόσφατες δηλώσεις που έκανε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, κατά την πρόσφατη αναχώρηση των παικτών για τον Άγιο Δομίνικο, είχε δηλώσει όταν ενημερώθηκε από τη ρεπόρτερ ότι ο Τριαντάφυλλος δεν θα μπει ακόμα  στο Survivor All Star:

«Ε, δυστυχώς, δε θα κάνουμε 60% τηλεθέαση. Τώρα που δε θα έρθει ο Τριαντάφυλλος πώς θα κάνουμε 60%; Θα τον ήθελα, είναι περίπτωση. Να γνωρίσουμε και τους μεγαλογιατρούς που τον είχαν εξετάσει».


Ο Τριαντάφυλλος ξέσπασε, μέσα από story του στο Instagram. «Καλά αυτός δεν ήταν που ειρωνευόταν στο πουλμανάκι και έλεγε διάφορα;;; Τι νόμιζες ότι θα έκρυβες λεφτά για να λαδώσεις τους ντόπιους για να τρως εις βάρος άλλων παικτών και να το παίζεις μάγκας; Εδώ είναι Survivor, θα σεβαστείς τους παίκτες ψευτοφουσκωτούλη! Και που ανεβάζω για σένα πολύ είναι, μάλλον υπερβολικά πολύ, τώρα ο κόσμος ξέρει τι έγινε πριν καν μπεις μέσα και θα σε κρίνει ανάλογα», έγραψε ο γνωστός τραγουδιστής.

Και πρόσθεσε σε δεύτερο story του: «Ειρωνεύτηκες την αλήθεια φίλε πανελίστα του 2,3% και τώρα σε έπιασαν να έχεις κρύψει λεφτά για να τα δίνεις στους security. Όσο για το 60% ρώτησε την παραγωγή, ψευτοφουσκωτούλη! Όταν θα έρθεις, θα τρέξουμε όπου θες και θα σε πάω και στους μεγαλογιατρούς».