Breaking News

«Λύγισε» η χήρα του τραγουδιστή Tom Parker - «Θέλω να απαλλαγώ από τον πόνο, ζω με μια ατελείωτη θλίψη» (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Λύγισε» η Kelsey Parker (Hardwick), η χήρα του Άγγλου τραγουδιστή Tom Parker, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα τέλη Μαρτίου του 2022.

Ο Tom Parker, ο τραγουδιστής του βρετανικού συγκροτήματος "The Wanted", έφυγε από τη ζωή στις 30 Μαρτίου 2022, σε ηλικία μόλις 33 ετών...

Τον Οκτώβριο του 2020 είχε ανακοινώσει ότι διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο (γλοιοβλάστωμα), μη χειρουργήσιμο. Ο καλλιτέχνης το πάλεψε, κάνοντας χημειοθεραπείες, ωστόσο η μάχη που έδωσε αποδείχτηκε άνιση.

Το 2018, ο Tom Parker παντρεύτηκε την ηθοποιό Kelsey Hardwick και απέκτησαν δύο παιδιά: η κόρη τους γεννήθηκε το 2019 και ο γιος τους το 2020.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, χθες, Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023, στο τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής «Kelsey Parker: Life After Tom», η χήρα του Άγγλου τραγουδιστή - καθώς σκεφτόταν τη ζωή χωρίς τον σύζυγό της - ρωτήθηκε από τη θεραπευτή της πώς νιώθει συναισθηματικά.

Η Kelsey Hardwick, η οποία χρησιμοποιεί πλέον το επίθετο του συζύγου της (Kelsey Parker), τόνισε πως δεν μπορεί να απαλλαγεί από το συναίσθημα της ενοχής ότι δεν κατάφερε να τον κρατήσει στη ζωή.

Καταπολεμώντας τα δάκρυά της, είπε: «Υπάρχει ακόμα αυτό το στοιχείο ενοχής, το οποίο δε νομίζω ότι θα φύγει μέσα σε μια νύχτα. Θα περάσουν χρόνια και χρόνια για να ξεπεραστεί η ενοχή, ότι δεν μπόρεσα να τον σώσω. Αλλά ξέρω βαθιά μέσα μου ότι έκανα ό,τι μπορούσα».

Σχετικά με το τι ελπίζει για το μέλλον, σημείωσε ότι θέλει απλώς να είναι ευτυχισμένη, τονίζοντας ότι πρέπει να ξαναβρεί τον εαυτό της, μετά από δύο χρόνια αφιερωμένα στη φροντίδα του συζύγου της λόγω της ασθένειάς του.

Η Kelsey δήλωσε ότι έχασε εντελώς τον εαυτό της, ενώ φρόντιζε τον Tom Parker για δύο χρόνια και τώρα προσπαθεί να «μαζέψει τα κομμάτια της».

Επίσης, η Kelsey - η οποία ανέφερε πρόσφατα πώς «τα Χριστούγεννα ήταν πιο δύσκολα από όσο περίμενα» - είπε: «Αισθάνομαι ότι βρίσκομαι σε ένα μαζικό ταξίδι για να ανακαλύψω ποια είμαι, χωρίς τον Tom».

«Είναι ωραίο να μιλάς για το μέλλον, αλλά το μέλλον είναι δύσκολο για μένα... Αυτή τη στιγμή θέλω να απαλλαγώ από τον πόνο και να νιώσω ευτυχία, αλλά ξέρω ότι η ευτυχία είναι κάτι που μπορεί να μην το αποκτήσω τώρα. Αυτό είναι δύσκολο, αυτό το πράγμα με το οποίο ζω δεν τελειώνει ποτέ, πρόκειται για μια ατελείωτη θλίψη. Η θλίψη είναι απλώς ένα παράξενο, παράξενο πράγμα...», εξομολογήθηκε.

Μεταξύ άλλων, στο τελευταίο επεισόδιο, η Kelsey συναντήθηκε με τον συνάδελφο του συζύγου της, Siva Kaneswaran, κάνοντας μια συναισθηματική επίσκεψη στον ξενώνα όπου πέθανε ο Tom Parker.

Στη συνέχεια ξέσπασε σε κλάματα, όταν μίλησε για τη στιγμή του θανάτου του, αναφέροντας ότι τον αγκάλιασε, τον φίλησε και του είπε «να βαδίσει προς το φως», λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή.


Το τέλος του επεισοδίου βρήκε την Kelsey και τους φίλους της να επισκέπτονται ένα πνευματικό καταφύγιο, όπου συμμετείχαν σε ένα τελετουργικό καθαρισμού, για να απαλλαγούν από οτιδήποτε κρατούσαν μέσα τους.

Η Kelsey σημείωσε: «Πρέπει να σταματήσω να τιμωρώ τον εαυτό μου για κάτι που δεν είχα κανέναν έλεγχο».

«Η θλίψη θα είναι πάντα εκεί... μαθαίνεις να μεγαλώνεις γύρω από τη θλίψη σου», τόνισε στο τέλος, προσθέτοντας πως μαθαίνει να αντεπεξέρχεται, ενώ παραδέχτηκε ότι «στο μέλλον θέλω απλώς εγώ και τα παιδιά μου να είμαστε ευτυχισμένοι και υγιείς».