Breaking News

Κ. Αναγνωστόπουλος: To Survivor, η... Ι. Ουίλιαμς και το J2US - «Δεν μπορώ να παραβλέψω το συμβόλαιο με την Acun Media» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» έκανε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο οποίος αποχώρησε από το Survivor All Star.

«Ξεκουράζομαι, θέλω ακόμα μία εβδομάδα και θα είμαι μια χαρά. Ο χρόνος είναι γιατρός για όλους, σιγά σιγά φτιάχνει η ψυχολογία μου. Δεν το πολυβλέπω το Survivor All Star από τη στιγμή που αποχώρησα», είπε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Και πρόσθεσε: «Ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι καλό παιδί, τουλάχιστον όπως τον είδα εγώ, αλλά οι συμπεριφορές αλλάζουν κάθε μέρα στο παιχνίδι. Είναι νωρίς να απαντήσω αν θα πάω στον τελικό». 

Ο Μισθοφόρος απέφυγε να απαντήσει, όταν ρωτήθηκε για τις φήμες που τον θέλουν να είναι ζευγάρι με την Ιλένια Ουίλιαμς...

Επίσης, ρωτήθηκε για τα δημοσιεύματα, που ανέφεραν ότι θα πάρει μέρος με την Ιλένια Ουίλιαμς στο J2US ,σαν guest ζευγάρι, με τον Μισθοφόρο να τονίζει:

«Γράφονται πράγματα που δεν ισχύουν. Εγώ αυτή τη στιγμή έχω ένα συμβόλαιο με την Acun Media, δεν μπορώ να το παραβλέψω και να πάω στο J2US».