Breaking News

Α. Δημητρίου: Οι πρώτες δηλώσεις για την εγκυμοσύνη της κόρης της - «Είμαι έτοιμη για τον ρόλο της γιαγιάς» (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Άντζελα Δημητρίου έκανε τις πρώτες δηλώσεις μπροστά στην κάμερα, μετά την ανάρτησή της, με την οποία αποκάλυψε ότι η κόρη της ετοιμάζεται να γίνει μαμά.

Πριν λίγες ημέρες, η Άντζελα Δημητρίου αποκάλυψε ότι η κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, είναι έγκυος. Η γνωστή τραγουδίστρια είχε γράψει στο Instagram: 

«Ανυπομονώ, το κoριτσάκι μου θα γινεί μανούλα!!!!!!! Η ζωή μου, το φως μου, γέμισε την ψυχή μου με χαρά!!! Είναι για μένα τόσο σημαντική στιγμή που ήθελα να την μοιραστώ μαζί σας!!! Παιδιά μου περιμένω με λαχτάρα το μωράκι μας!!!».


Η Άντζελα Δημητρίου δήλωσε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα»: «Το μωρό της Όλγας, που θα έρθει, είναι ό,τι καλύτερο στη ζωή μας. Θα γεμίσει η ζωή μας με κλάματα, φωνές και χαρές. Είμαι έτοιμη για τον ρόλο της γιαγιάς. Ο Θεός να προσέχει το παιδί μου και να είναι πάντα καλά, γιατί μια μάνα είναι πάντα μάνα».

Στην εκπομπή προβλήθηκαν, επίσης, δηλώσεις που έκαναν η Τζένη Διαγούπη, η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η Βρισηίδα Ανδριώτου, η Χρύσπα και η Κατερίνα Γκαγκάκη, όπως και η Δήμητρα Παπαδήμα, που παραχώρησε χθες (21/2) συνέντευξη στο «Πάμε Δανάη»...

Δείτε το βίντεο του Mega.