Breaking News

Ξέσπασε η Δ. Παπαδήμα: «Είναι ένας γερoξoύρας που κόβει δουλειές από το παιδί μου, τον σιχαίνoμαι» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με εξομολογητική διάθεση, η Δήμητρα Παπαδήμα παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του «Πάμε Δανάη». Η γνωστή ηθοποιός και συγγραφέας είπε στην εκπομπή του Mega:

«Νομίζω ότι κάποιο λάκκο έχει η φάβα με όλο αυτό που συνέβη με τα πτυχία των ηθοποιών. Ακούω αλλά δεν καταλαβαίνω, ούτε τη μια πλευρά ούτε την άλλη. Ειδικά μετά τη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, εκεί είναι που δεν κατάλαβα τίποτα... 

Ήμουν ένα μοναχικό παιδί και... ναι ήθελα να γίνω καλόγρια, αλλά μου πέρασε γρήγορα... Μεγάλωσα σε μια πολύ θρησκευόμενη οικογένεια.

Δεν είδα ποτέ στο πρόσωπο του Γιάννη (Μποσταντζόγλου) τον πατέρα, αλλά το γιο που δεν είχα. Αν έβλεπα στο πρόσωπο του Γιάννη τον πατέρα, θα βαριόμουν. Στο πρώτο ραντεβού περίμενα έξω από τον κινηματογράφο και άργησε. Ήρθε και μου είπε "με πήρε ο ύπνος"! Και τώρα με ζηλεύει ο Γιάννης. Βγαίνω μόνο για τη δουλειά, τον "παίζω" λιγάκι. Έχει πλάκα.

Η σχέση μας πέρασε σοβαρή κρίση για τρία χρόνια. Έφυγε από το σπίτι κι εγώ πάντα είχα στο μυαλό μου τον Γιάννη μου. Είχε κάνει μπάχαλο και τα οικονομικά του, αλλά του συμπαραστάθηκα πολύ. Πάντα είχαμε πολύ έντονο το εpωτικό με τον Γιάννη, μια αγάπη απίστευτη. Τώρα μεγαλώσαμε... Καλά που δεν παντρευτήκαμε... Μου έκανε πάλι πρόταση γάμου και του είπα "Τι λες ρε; Να χρωστάω μετά;". Δεν μένουμε πια σε διαφορετικά σπίτια, αλλά κοιμόμαστε σε διαφορετικά δωμάτια και μιλάμε στο τηλέφωνο!

Υπάρχει άνθρωπος στην τηλεόραση, που νομίζω έχει ορκιστεί αυτός να μην ξανασυνεργαστεί μαζί μου και με το παιδί μου. Τον σιχαίνoμαι! Είναι ένας γερoξoύρας που κόβει δουλειές απ' το παιδί μου. Δεν μ' άφησαν να επέμβω ο Γιάννης και το παιδί... Να είσαι σ' αυτή την ηλικία και να κρατάς... Τι σημαίνει; Ό,τι είσαι κ@λόγερoς...».

Δείτε το βίντεο του Mega.