Breaking News

Super Κική: Οι δηλώσεις της από το κρατητήριο - «Έφτασε ο κόμπος στο χτένι» - Τι λέει ο δικηγόρος του άντρα που φέρεται να ξυλοκοπήθηκε (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στη φυλακή κρατείται από χθες (20/2) η Super Κική, με την αποκάλυψη να κάνει αρχικά η ίδια μέσα από stories της στο Instagram.

Η Super Κική και δύο φίλες της οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Η γνωστή influencer προσπάθησε να βοηθήσει μία φίλη της, η οποία κατήγγειλε ότι δέχεται συστηματικά κακοποίηση από τον πρώην σύντροφό της.

Από την πλευρά του ο άνδρας υποστήριξε ότι ξυλοκοπήθηκε από άτομο του περιβάλλοντος της Super Κικής.

Η Super Κική δήλωσε την Τρίτη (21/2) στην εκπομπή «Πρωινό μας», μέσα από το κρατητήριο του αστυνομικού τμήματος: 

«Πολλά χρόνια κρατάει αυτή η κολόνια, η κοπέλα προσπαθεί να ξεφύγει, αλλά δεν μπορεί. Είμαστε χρόνια φίλες, έχω βαφτίσει και το παιδί της. Έφτασε ο κόμπος στο χτένι, έμενε σπίτι μου τους τελευταίους τρεις μήνες. Αυτός δεν έπαιρνε από λόγια με τίποτα, του έχει κάνει τέσσερις μηνύσεις. Το μόνο εμπόδιο στη ζωή της ήταν μόνιμα αυτός ο άνθρωπος.

Εμένα με πήρε τηλέφωνο στις 8 το πρωί η κόρη της και μου είπε ότι πήγε εκεί. Πήγα με τις πιτζάμες και καλέσαμε την αστυνομία για να τον πάρουν. Ήρθε η αστυνομία, μας έφεραν στο τμήμα και μας έκανε αυτός μήνυση ότι και καλά εμείς του το είχαμε στήσει όλο αυτό. Και βγάζει απόφαση ο εισαγγελέας σε κλάσματα δευτερολέπτου να μας κρατήσουν όλους. Εγώ χτυπιόμουν και τους έλεγα ότι είμαι δημόσιο πρόσωπο...

Είμαστε σε πάρα πολύ καλό αστυνομικό τμήμα και μας αφήνουν οι άνθρωποι με τα κινητά και χωρίς χειροπέδες. Δεν ξέρουμε καν αν θα βγούμε αύριο...».


Ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, ο δικηγόρος του άντρα που υποστηρίζει ότι ξυλοκοπήθηκε από άτομο του περιβάλλοντος της Super Κικής, δήλωσε - μεταξύ άλλων - στο Πρωινό του ΑΝΤ1:

«Ο άνθρωπος έχει υποστεί βαρύτατο ξυλοδαρμό από άντρα αγνώστων στοιχείων, αλλά τον έχει αναγνωρίσει στην ΕΛ.ΑΣ. και ήδη κινείται με την αυτόφωρη διαδικασία να τον εντοπίσουν προκειμένου να συλληφθεί. Ήταν συνοδεία της Super Κικής. Και η σύντροφός του, με την οποία έχουν διαφορές, έχουν μηνυθεί εκατέρωθεν και γνωρίζω ότι χθες προέβη σε ιατροδικαστική εξέταση ο εντολέας μου και έχει βαρύτατα τραύματα...».

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1.