Breaking News

Αποχώρηση με δάκρυα: Εκτός MasterChef ο Ρωμαίος Κοτσίνης (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Ρωμαίος Κοτσίνης αποχώρησε από το MasterChef, στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (10/2).

Νωρίτερα, στο συμβούλιο, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοίνωσε ότι αποχώρησε οικειοθελώς ο Χρήστος Πολιτάκης, για προσωπικούς λόγους...

Η κόκκινη ομάδα στέφθηκε νικήτρια, καθώς τα πιάτα της, στην εξωτερική ομαδική δοκιμασία του προηγούμενου επεισοδίου, εντυπωσίασαν τους κριτές.

Τα μέλη της ηττημένης μπλε ομάδας οδηγήθηκαν σε ψηφοφορία, από την οποία προέκυψαν υποψήφιοι προς αποχώρηση ο Παύλος Λούλης, ο Ρωμαίος Κοτσίνης, ο Νίκος Κοντός και ο Νίκος Τράκας (έθεσε τον εαυτό του υποψήφιο ως αρχηγός). 

Ο πεπειραμένος pastry chef Θανάσης Τσαγκλιώτης ετοίμασε για τους διαγωνιζόμενους μια τάρτα με πολλά επίπεδα δυσκολίας. Το πιάτο αντιγραφής απαιτούσε συγκέντρωση, μεθοδικότητα και μεγάλη προσοχή στα βήματα της συνταγής.


Η αποχώρηση «παίχτηκε» ανάμεσα στον Παύλο και τον Ρωμαίο. Τη χαμηλότερη βαθμολογία συγκέντρωσε η προσπάθεια του Ρωμαίου Κοτσίνη, ο οποίος αποχώρησε από το MasterChef.

Με καταγωγή από τη Βόρεια Ήπειρο, ο 32χρονος Ρωμαίος μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης, εκεί όπου ακόμα εργάζεται και ζει με τη γυναίκα του και τα δύο παιδιά του.

Ο Ρωμαίος συγκινήθηκε όταν μίλησε για την οικογένειά του και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Επίσης, ξέσπασε σε δάκρυα και ο φίλος του Γιάννης Χατζίνας.