Breaking News

Αρραβωνιάστηκε η Patsy Kensit, «οδεύει» για τον πέμπτο γάμο της (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αρραβωνιάστηκε η Patsy Kensit, η οποία είπε «ναι», στην πρόταση γάμου που δέχτηκε από τον πολυεκατομμυριούχο σύντροφό της, Patric Cassidy.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η 54χρονη Αγγλίδα ηθοποιός - τραγουδίστρια του ποπ συγκροτήματος Eighth Wonder τη δεκαετία του 1980 -, η οποία από τις 25 Ιανουαρίου 2023 υποδύεται την Emma Harding στη βρετανική σαπουνόπερα «EastEnders», που μεταδίδεται αδιάκοπτα στο BBC One από τις 19 Φεβρουαρίου 1985. 

Η Patsy Kensit είχε κάνει 4 γάμους στο παρελθόν, ενώ απέκτησε δύο γιους. Aργά το βράδυ του Σαββάτου (18/2), ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία, αναφέροντας στη λεζάντα ότι είπε «ναι».


Η πρόταση γάμου έγινε σε παραλία, με την Patsy Kensit να μην αποκαλύπτει την τοποθεσία. Μέσα σε μια κόκκινη καρδιά από λουλούδια, ο Patric Cassidy γονάτισε στην άμμο και της έκανε πρόταση γάμου.


H Patsy Kensit είπε ενθουσιασμένη το «ναι» και φόρεσε στο δάχτυλό της το μεγάλο διαμαντένιο δαχτυλίδι, που της πρόσφερε ο αγαπημένος της (η φωτογραφία είναι από βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram).


Σύμφωνα με τη Daily Mail, η σχέση τους φέρεται να ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2022, ενώ τον επόμενο μήνα, τον Σεπτέμβριο, άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες ότι είχαν ήδη αρραβωνιαστεί. Η ηθοποιός και ο 58χρονος πολυεκατομμυριούχος δεν είχαν φωτογραφηθεί μαζί μέχρι σήμερα.

Η Patsy Kensit είχε κάνει 4 γάμους στο παρελθόν, ενώ απέκτησε δύο γιους, τον James και τον Lennon.

Παντρεύτηκε για πρώτη φορά το 1988, όταν ήταν 22 ετών, με τον μουσικό Dan Donovan, ωστόσο χώρισαν το 1991. 

Το 1992 παντρεύτηκε με τον frontman των Simple Minds, Jim Kerr, αλλά χώρισαν το 1995, έχοντας αποκτήσει έναν γιο, τον James.

Το 1997 παντρεύτηκε με τον τραγουδιστή των Oasis, Liam Gallagher, με τον οποίο το 1999 απέκτησε τον δεύτερο γιο της, Lennon.Το ζευγάρι χώρισε το 2000.

Ο τέταρτος γάμος της έγινε το 2009 με τον DJ Jeremy Healy. Οι δυο τους χώρισαν μόλις ένα χρόνο αργότερα.

Τον Αύγουστο του 2010, η  Patsy Kensit είχε δηλώσει ότι δεν πρόκειται να παντρευτεί ξανά. Μάλιστα, περιέγραψε τον χωρισμό με τον Jeremy Healy, μετά από ένα χρόνο γάμου, ως «ντροπιαστικό και ταπεινωτικό», τονίζοντας ότι τη βύθισε σε κατάθλιψη.

Το 2015, που συμμετείχε στο Celebrity Big Brother, εξομολογήθηκε: «Βασικά παντρεύτηκα όλους τους φίλους μου... Είμαι απελπιστικά ρoμαντική και ήθελα να πετύχουν όλοι οι γάμοι. Δε νομίζω ότι θα παντρευτώ ποτέ ξανά. Νομίζω ότι έχω καταστρέψει την ιερότητα του θεσμού. Πιστεύω στην αγάπη... επιλέγω να πιστεύω στην αγάπη. Δε θα αφήσω τις προηγούμενες εμπειρίες μου να το αλλάξουν αυτό...».


Με πληροφορίες από: Daily Mail