Breaking News

Τουρκία: Το «ευχαριστώ» στα ελληνικά των οπαδών της Γαλατασαράι (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Οι οπαδοί της Γαλατασαράι εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους στους Έλληνες διασώστες, για τη βοήθεια που πρόσφεραν στον φονικό σεισμό στην Τουρκία.

Χθες (18/2),  στο δεύτερο παιχνίδι των δύο ομάδων, ο Απόλλων Σμύρνης νίκησε τη Γαλατασαράι και στην Κωνσταντινούπολη και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Challenger Cup, όπου θα αντιμετωπίσει σε διπλά παιχνίδια την Τενερίφη. 


Οι Τούρκοι φίλαθλοι άνοιξαν στην κερκίδα ένα πανό, το οποίο ανέγραφε στα ελληνικά και τα αγγλικά: «Ευχαριστώ πολύ φίλοι». Σε ανάρτηση στη σελίδα του Απόλλωνα Σμύρνης στο Facebook, αναφέρεται:

«"Ευχαριστούμε πολύ φίλοι"! Το συγκινητικό πανό που σήκωσαν λίγο πριν την έναρξη του 2ου Προημιτελικού του Challenger Cup στο κολυμβητήριο "Engin Bora Waterpolo Pool" της Κωνσταντινούπολης οι φίλαθλοι της Γαλατασαράι και το οποίο απεικόνιζε ένα παιδάκι από την Τουρκία στην αγκαλιά ενός Έλληνα διασώστη.

Το ευχαριστώ που έχει ως παραλήπτες τόσο τους άνδρες των ΕΜΑΚ - που βρέθηκαν στην Τουρκία από την πρώτη στιγμή των φονικών σεισμών, που, δυστυχώς, κόστισαν τη ζωή σε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους -, αλλά και ολόκληρο τον ελληνικό λαό! Εξάλλου δεν μας χωρίζει τίποτα, αντίθετα πάρα πολλά είναι εκείνα που μας συνδέουν!

Μια κίνηση πολύ όμορφη, πολύ συγκινητική. Ως Απόλλων Σμύρνης ανταποδίδουμε το "ευχαριστώ" και εκφράζουμε για ακόμη μία φορά τη βαθιά μας οδύνη για τα θύματα των καταστροφικών σεισμών σε Τουρκία και Συρία».