Breaking News

Ελένη Βουλγαράκη: «Θα τον ευγνωμονώ μια ζωή που δεν μου ζήτησε να τον παντρευτώ» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε στο «The 2Night Show» την Ελένη Βουλγαράκη, η οποία αποκάλυψε μικρά πικάvτικα «μυστικά» της προσωπικής της ζωής, περιέγραψε την πορεία της από τη Νοσηλευτική στην τηλεόραση και την εμπειρία της ως «Κουνάβι» στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή του Music 89,2, ενώ αναφέρθηκε και στη συνεργασία της με τη Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή.

• Πώς είναι στις σχέσεις της και γιατί μετρούσε τις ελιές στο σώμα ενός πρώην συντρόφου της;

«Είμαι ζηλιάρα και πάρα πολύ κτητική, υποφέρω στις σχέσεις μου. Δεν μου έχει βγει σε καλό, αλλά δεν μπορώ να το αλλάξω, γιατί όταν είμαι πολύ εpωτευμένη επικρατεί αυτή η κτητικότητα. Θέλω ο άλλος να είναι ολόδικος μου, δεν μπορώ να περάσει άλλη σκέψη από το μυαλό μου... Είχα έναν πρώην σύντροφο, που μετρούσα τις ελιές του και του έλεγα "είσαι ολόκληρος δικός μου, να ξέρω πόσες ελιές έχεις πάνω στο σώμα σου"... Είχε αρκετές ελίτσες...».

• Οι σπουδές της στη Νοσηλευτική και ο λόγος που τις εγκατέλειψε...

«Δεν έγραψα καλά στις πανελλήνιες και βρέθηκα στη Λάρισα στη Νοσηλευτική. Όταν έκανα πρακτική σαν νοσηλεύτρια, είδα ότι δεν μπορώ να το αντέξω. Δηλαδή με έριχνε ψυχολογικά, έπαθα αρρωστοφοβία... Είχα πάρει απαλλαγή από το νοσοκομείο, όταν οι ασθενείς έκαναν την ανάγκη τους. Δεν μπορούσα να το κάνω αυτό κι ήταν ένα πολύ βασικό κομμάτι...».

• Η σχέση στην Καστοριά, η πρόταση γάμου που δεν ήρθε και η απόφασή της να ταξιδέψει στην Αθήνα...

«Είχα μια μεγάλη σχέση στην Καστοριά, 5 χρόνια, με έναν άνθρωπο που ήθελα να παντρευτώ, αυτόν με... τις ελιές. Δεν μου έκανε πρόταση γάμου και από αντίδραση του είπα ότι θα πάω στην Αθήνα να σπουδάσω. Περίμενα να μου πει να μην πάω, αλλά δεν το έκανε. Μου είπε "εντάξει, πήγαινε".  Έφυγα στην Αθήνα και γράφτηκα στη σχολή δημοσιογραφίας. Ήθελα να πάω, αλλά ήταν και ένα κίνητρο παραπάνω... Όλα γίνονται για καλό και για κάποιον λόγο. Θα τον ευγνωμονώ μια ζωή που δεν μου ζήτησε να τον παντρευτώ. Ήμουν μικρή για να κάνω οικογένεια, θα έρθουν όλα στην ώρα τους...».

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1.