Breaking News

ΗΠΑ: Αιματηρή επίθεση σε πανεπιστημιούπολη του Μίσιγκαν (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αιματηρή επίθεση σημειώθηκε στην πανεπιστημιούπολη της πόλης East Lansing, στην πολιτεία του Μίσιγκαν, όπου ένας ένοπλος άνοιξε πυρ.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο του BBC, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι τουλάχιστον τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ενώ άλλοι πέντε τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Μεταξύ των τραυματιών, η ζωή κάποιων διατρέχει κίνδυνο.

Επίσης, η αστυνομία ανέφερε ότι, εκτός από τα τρία θύματα, σκοτώθηκε και ο ύποπτος, προφανώς από «αυτοπυροβολισμό». Τα κίνητρα του δράστη δεν έχουν γίνει γνωστά.

Η επίθεση σημειώθηκε στην κεντρική πανεπιστημιούπολη της πόλης East Lansing, τη Δευτέρα (13/2), λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ (τοπική ώρα).

Η αστυνομία περιέγραψε τον ύποπτο ως έναν 43χρονο μαύρο άνδρα, κοντό σε ανάστημα, ο οποίος δεν είχε σχέση με το πανεπιστήμιο. Σε φωτογραφίες, που κυκλοφόρησαν, ο ύποπτος φορούσε τζιν μπουφάν, καπέλο, μάσκα και κόκκινα αθλητικά παπούτσια.


Το East Lansing βρίσκεται περίπου 112 χλμ. βορειοδυτικά του Ντιτρόιτ. Σύμφωνα με το BBC, οι αστυνομικοί εντόπισαν θύματα στο Berkey Hall (στη βόρεια πλευρά της πανεπιστημιούπολης) και στο παρακείμενο κτήριο Michigan State University Union.



Πληροφορίες από: BBC