Breaking News

Μαίρη Παναγάκου: Αυτoκτόvησε ο γιος της μαγείρισσας - «Θα τον παντρέψω νεκρό» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έφυγε από τη ζωή ο γιος της γνωστής τηλεμαγείρισσας Μαίρης Παναγάκου, η οποία είχε συνεργαστεί με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την Κατερίνα Καραβάτου. 
Ο θάνατος του γιου της αποδίδεται σε αυτoκτοvία.

Σύμφωνα με το Πρωινό, ο Αντώνης Παναγάκος - ιδιοκτήτης ενός ξενώνα στη Μάνη - αυτοπυροβολήθηκε με πιστόλι στον κρόταφο, λίγα λεπτά μετά τις 5 το απόγευμα της Δευτέρας (13/2). 

Το γιο της Μαίρης Παναγάκου εντόπισε ένας γείτονας, ο οποίος ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και την αστυνομία, που τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 

H Μαίρη Παναγάκου έκανε μία σπαρακτική ανάρτηση στο Facebook, στην οποία έγραψε: «Δεν του ταιριάζουν συλλυπητήρια. Καλό ταξίδι, αγάπη μου, σε έναν κόσμο καλύτερο, ήρεμο, αξιοπρεπή και κοντά στον Θεό που λάτρευες! Ξερίζωσες την καρδιά μου και την πήρες μαζί σου, άγγελέ μου. Ντένη μου, ποιον θα αγκαλιάζω, ποιον θα φιλάω, ποιος θα με πειράζει; Ποιος θα μου λύνει όλα τα προβλήματα; Ποιος θα είναι δίπλα μου, κοντά μου, αγκαλιά μου; Γιατί γι' αυτούς τους τενεκέδες, το... τον άχρηστο και το σκουλήκι τον... έχασες τη ζωή σου;».


Την Τρίτη (14/2) η Μαίρη Παναγάκου έκανε τις πρώτες της δηλώσεις. Συγκεκριμένα δήλωσε στο Πρωινό του ΑΝΤ1:

«Καλό ταξίδι. Εγώ μεθαύριο θα τον παντρέψω, γιατί δεν είχε προλάβει να παντρευτεί. Με την κοπέλα που αγαπούσε θα τον παντρέψω. Ο Αντώνης "έφυγε", ήταν ένα άξιο παιδί, ένας έτοιμος αξιοπρεπής άνθρωπος με ένα τεράστιο φιλανθρωπικό έργο, με ένα τεράστιο έργο στην εκκλησία, που ούτε η εκκλησία δεν εκτίμησε, ούτε η Αστυνομία δεν εκτίμησε που τους έκανε τόσες δωρεές. Εκείνο που θέλω να πω είναι ότι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν ένα δικαστήριο που έγινε την Πέμπτη.

Από τη μία τον έβαλαν ότι συζεί με μία Αλβανίδα και από την άλλη τον έλεγαν ομoφυλόφιλο... Γιατί αν ήταν, δεν θα με πείραζε καθόλου. Έγινε ένα δικαστήριο την Πέμπτη, γιατί τον είχαν κατηγορήσει ότι έκλεβε ρεύμα από το διπλανό εκκλησάκι. Εκείνος, όταν έγινε η πυρκαγιά του '17, εγώ είχα δωρίσει γεννήτριες και είχε περάσει το καλώδιο να έχει η εκκλησία φως εκείνες τις 6 ημέρες που είχε κοπεί το ρεύμα.

Για μένα ο γιος μου ζει και θα ζει μέσα στην καρδιά μου και μέσα σε όλους τους φίλους. Το αισχρό μπoύλινγκ, οι άξιοι πεθαίνουν, οι ανάξιοι δυστυχώς... Και επειδή ο κ. Θεοδωρικάκος είναι από εδώ, θα ήθελα πάρα πολύ να ψάξει λίγο το θέμα της Αρεόπολης...

Ήταν αξιοπρεπής και έντιμος. Ο Αντώνης Αλέξανδρος Παναγάκος, 42 ετών, σπούδασε στο εξωτερικό με τρεις γλώσσες. Ένα παιδί ευαίσθητο, αξιοπρεπές, όμορφος, ένας άρχοντας. Με το πούρο του, με τα ακριβά του, με όλα... Κι αυτήν τη στιγμή θα τον παντρέψω νεκρό την Τετάρτη. Πήρε τηλέφωνο έναν φίλο του και του είπε αντίο. Άκουσε τον πυροβολισμό και με πήρε... Εγώ ήμουν στο Γύθειο. Δεν πρόλαβα... Τους είπα στο νοσοκομείο στη Σπάρτη να δωρίσουν τα όργανά του για να ξέρω ότι υπάρχει, αλλά δεν πρόλαβαν...»

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1.