Breaking News

Η εξομολόγηση της Χ. Κολέτσα: «Νομίζω ότι είμαι σε περίοδο κατάθλιψης τα τελευταία 25 χρόνια» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε δηλώσεις της στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», η τραγουδίστρια Χριστίνα Κολέτσα είπε στην Κωνσταντίνα Σαρηγιάννη:

«Δεν απαντώ στα σχόλια που με ήθελαν να είμαι ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Bασάλο. Δεν απαντώ σε πράγματα που δεν ισχύουν. Το να ασχολείται κάποιος με την προσωπική ζωή κάποιου, εμένα δεν μου βγάζει υγεία.

Όταν είπα στους γονείς μου ότι θα ασχοληθώ με το τραγούδι, έπαθαν εγκεφαλικό. Η μαμά μου δεν ήθελε καθόλου, ο μπαμπάς μου ήταν λίγο πιο δεκτικός. Δεν τους άκουσα και έκανα αυτό που ήθελα. Πριν το τραγούδι, είχα δουλέψει σε φούρνο, ως σερβιτόρα, ως μπαργoύμαν και σε μια ναυτιλιακή.

Το φλερτ συμβαίνει μόνο διαδικτυακά, στο live δεν δίνω και πολλά περιθώρια για να με φλερτάρει ο άλλος. Το πρώτο πράγμα που κοιτάω σε έναν άνδρα είναι τα χέρια του. Δε νιώθω μόνη, αλλά δεν έχω κάποια σχέση που οδεύει προς το γάμο. Έχω βγει ραντεβού με θαυμαστή, μέσα από τα social media. Θα έβγαινα και με νεότερο άνδρα.

Στο παρελθόν έχω κάνει πλαστική επέμβαση. Σιγά μην σου πω τι έχω κάνει... Έχω μάθει ότι είμαι το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση, δεν έχει συμβεί μόνο μία φορά.. Κάποιες φορές ήμουν cool, άλλες φώναξα, έβpισα, χώρισα... Ένας θαυμαστής μού έκανε δώρο ένα αυτοκίνητο, αλλά δεν το δέχτηκα... 

Νομίζω ότι είμαι σε περίοδο κατάθλιψης τα τελευταία 25 χρόνια της ζωής μου. Γενικότερα είμαι κλειστή και έκανα 5 χρόνια ψυχοθεραπεία. Τώρα ξεκίνησα ξανά και είμαι πάλι σε περίοδο ψυχανάλυσης...».

Δείτε το βίντεο του Mega.